Ima li tu istine?

Kraljevski dvor potresa novi skandal, ali ovaj put u centru zbivanja je princ William, svi se pitaju je li ovo moguće!

Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury - 3 Rose Hanbury - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William - 2 +19 Kate Middleton - 4 Galerija

U stranim su se medijima ovih dana ponovno pojavile glasine o ljubavnoj aferi princa Williama i Rose Hanbury, inače bliske prijateljice članova kraljevske obitelji.

Britanska kraljevska obitelj tijekom posljednjih nekoliko mjeseci puni medijske stupce i oči javnosti uprte su u nju, i to vijestima od smrti Elizabete II., preuzimanjem njezina trona, ali i knjigom i dokumentarnim filmom koje je objavio princ Harry i izazvao najnovije skandale.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

A posljednjih dana ponovno su se pojavile brojne glasine koje ukazuju na krizu u braku princa Williama i Kate Middleton jer tamošnji mediji pišu da je on Valentinovo ove godine proveo sa svojom navodnom ljubavnicom Rose Hanbury.

Rose je poznata po inače bliskom odnosu s Kate, no britanski tabloidi tvrde da se Rose i William viđaju u tajnosti. Prvi put su zajedno fotografirani 2019. godine na jednoj zabavi, nakon čega su se pojavile glasine da je princ bio nevjeran supruzi tijekom njezine treće trudnoće. Sve je to izazvalo pometnju u palači i Kate je zamolila Williama da je ukloni iz kruga bliskih prijatelja.

No britanski mediji ovih dana javljaju da je on Valentinovo proveo upravo s njom. Navodno su bili na romantičnoj večeri te su viđeni u otmjenom talijanskom restoranu u glavnom gradu Londona. Prema riječima konobara u restoranu, William je Rose poklonio bisernu ogrlicu.

Rose je inače stara poznanica britanske kraljevske obitelji koja se 2009. godine udala za sedmog markiza od Cholmondeleyja Davida Rocksavagea, koji je od nje stariji 23 godine. Njihovo vjenčanje održano je samo dva dana nakon što je ona objavila da čekaju blizance i sve je bilo održano u velikoj žurbi. Nakon deset godina braka i troje zajedničke djece Rose i David razveli su se 2019. godine, baš kad se počelo šuškati o njezinoj aferi s princem Williamom.

Međutim, kolumnist Daily Maila Richard Kay, koji je stari prijatelj princeze Diane, iste je godine naglasio da su te glasine samo lažne vijesti te da su Kate i Rose u dobrim odnosima.

"Rečeno mi je da su glasine o svađi između ove dvije atraktivne mlade žene lažne", napisao je tada Richard, a one su cijelu situaciju odlučile ignorirati.

No Kate je Rose navodno zabranila prisustvovanje bilo kakvim kraljevskim događanjima te je strogo ograničila kontakte, a sve kako bi uspjela udaljiti od Williama od nje, što joj, ako se napisi britanskih medija pokazu točnim, baš i nije uspjelo. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger i Mitch Stone - 1 Kim Basinger i Mitch Stone - 2 Kim Basinger i Mitch Stone - 3 Kim Basinger (Foto: Profimedia) +2 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekadašnja seks-bomba uhvaćena u javnosti nakon dugo vremena, a razlog zbog kojeg se već godinama skriva baš je tužan

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene