''Rijetko ih viđam, ali...''

Susjedi bračnog para Joksimović otkrili su kakve su osobe i kako se ponašaju u elitnom kvartu gdje imaju kuću

Željko i Jovana Joksimović - 1 Željko i Jovana Joksimović - 1 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović - 2 Jovana i Željko Joksimović - 4 Jovana i Željko Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 4 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 1 Željko i Jovana Joksimović - 6 Željko i Jovana Joksimović - 7 Željko i Jovana Joksimović - 8 +15 Željko i Jovana Joksimović - 5 Galerija

Jovana i Željko Joksimović nedavno su se preselili u novu vilu koju su kupili, a susjedi su sada otkrili kakvi su kao osobe.

Jovana i Željko Joksimović nedavno su kupili i preselili u novu kuću u Beogradu koja je, po pisanju stranih medija, okovana zidinama jer bračni par i inače voli imati privatnost. Međutim, sa susjedima se redovno sreću, a neki od njih sad su otkrili i kakvi su voditeljica i pjevač kao osobe.

''Jovana je divna susjeda. Nikada joj ne bude teško pozdraviti se sa mnom. Bit ću iskren, rijetko ih viđam jer obično iz dvorišta odjure automobilom. Međutim, kada se ukaže prilika da je sretnem na ulici, divna je i pristojna žena. Čuju se često dječica koja se igraju po dvorištu, a kako i ne bi kada žive u ovakvoj raskoši. Napravili su svoj dom i mir, to je nova obiteljska oaza'', kaže prvi susjed.

Kako je riječ o elitnom dijelu Beograda, susjedi nisu baš bili raspoloženi govoriti o Joksimovićima za koje kažu kako rijetko šetaju okolnim ulicama.

''Čitao sam u novinama da ovdje žive već nekoliko mjeseci, ali vjerujte mi jednom sam ih samo vidio. Jovana je vozila blizanke u automobilu. Vidio sam da je imala na licu neke tamne naočale, tako da nisam siguran je li bila bez šminke. Kada sam i s drugim susjedima pričao, zaključili smo da oni ne izlaze iz vile. Tu su njihova četiri zida, sve je na visokom nivou, imaju portira. On brine tko ulazi i o sigurnosti. Jednostavno, Jovana je sakrivena od javnosti i to tako treba biti. Žive svoj život i tako treba'', rekao je čovjek koji živi u njihovoj blizini.

''Znam na koju Jovanu mislite, ona je predivna. Stalno sam je gledala, jako je karizmatična. Srela sam je nekoliko puta i jednom prilikom kad sam joj mahnula, ona mi je uzvratila sa osmijehom. Imam osjećaj kad god sam je srela da je bila u nekoj žurbi. Tako danas funkcionira ovaj mladi svijet, idu od cilja do cilja, bez pauze. Viša je uživo nego kada sam je gledala na televiziji. Zgodna je, znao je Željko koga će izabrati'', rekla je s osmijehom jedna baka.

Par se upoznao 2008. godine na izboru za Eurosong u Beogradu, a iako su u to vrijeme oboje bili u vezama s drugim ljudima, ubrzo su započeli ljubavnu vezu.

Jovana je izlazila s poduzetnikom Aleksandrom Zeremskim, a Željko je bio s voditeljivom Adrijanom Čortan, s kojima su raskinuli kako bi mogli biti zajedno.
Jovana i Željko vjenčali su se 2012. godine, a u sretnom su braku dobili dvije kćeri Anu i Srnu te sina Kostu.

Jovana na društvenim mrežama ne voli dijeliti previše privatnog života, ali pronađe se tu i poneka fotografija sa suprugom Željkom Joksimovićem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deepika Padukone - 1 Deepika Padukone - 2 Deepika Padukone - 3 Deepika Padukone - 4 +25 Deepika Padukone - 5 Zanimljivosti Jedna od najljepših žena svijeta zavela je Novaka Đokovića, a mnogi pričaju kako je ona glavni razlog zbog koje bi brak s Jelenom mogao dovesti u propast

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +27 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives je odlučila reći zbogom badićima i na novoj fotografiji pokazala ono što su brojni dugo željeli vidjeti: ''Što starija, to bolja''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene