Lijepa Jovana

Supruga Željka Joksimovića ne dijeli svoje golišave fotografije, a ovo je njena jedina u kupaćem kostimu koju je objavila!

Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 4 Jovana Joksimović - 3 Željko i Jovana Joksimović - 8 Željko i Jovana Joksimović - 7 Željko i Jovana Joksimović - 6 Željko i Jovana Joksimović - 5 Željko i Jovana Joksimović - 4 Željko i Jovana Joksimović - 3 Željko i Jovana Joksimović - 2 +18 Željko i Mina Joksimović - 3 Galerija

Supruga Željka Joksimovića, Jovana, ne voli se hvaliti svojim golišavim fotografijama, no postoji jedna fotografija u kupaćem kostimu iz 2013. godine.

Supruga Željka Joksimovića Jovana Joksimović nikad se ne voli hvaliti svojim golišavim tijelom te je uvijek lijepo sređena i u decentnoj odjeći, a mi smo iz arhive izvukli staru fotografiju iz 2013. godine na kojoj je Jovana pozirala u kupaćem kostimu.

Na palubi jahte s prijateljicama, Jovana je sjedila u kupaćem kostimu okrenuta leđima prema kameri, a pozornost su krale i njezine zgodne prijateljice.

''Cure'', napisala je tada kratko u opis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Jovana na društvenim mrežama ne voli dijeliti previše privatnog života, ali pronađe se tu i poneka fotografija sa suprugom Željkom Joksimovićem.

Par se upoznao 2008. godine na izboru za Eurosong u Beogradu, a iako su u to vrijeme oboje bili u vezama s drugim ljudima, ubrzo su započeli ljubavnu vezu. Jovana je izlazila s poduzetnikom Aleksandrom Zeremskim, a Željko je bio s voditeljivom Adrijanom Čortan, s kojima su raskinuli kako bi mogli biti zajedno.

Jovana i Željko vjenčali su se 2012. godine, a u sretnom su braku dobili dvije kćeri Anu i Srnu te sina Kostu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 3 +18 Dino Merlin Celebrity Supruga Dine Merlina nikad se ne pojavljuje u javnosti, no na internetu je osvanula njihova rijetka zajednička fotografija iz šetnje

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković - 2 Novak Đoković - 1 Jelena i Novak Đoković Novak i Jelena Đoković - 2 +27 Novak i Jelena Đoković - 1 Celebrity Novak Đoković počastio se vilom s privatnom plažom u Crnoj Gori, pogledajte kako izgleda ovo kameno zdanje koje vrijedi milijune!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene