''Holivudski!''

Evo zašto su posljednje fotografije Joksimovića postale pravi hit i izazvale lavinu komentara: ''Gledam u njih i...''

Jovana i Željko Joksimović - 1 Jovana i Željko Joksimović - 1 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana i Željko Joksimović - 4 Jovana i Željko Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 4 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 1 Željko i Jovana Joksimović - 8 Željko i Jovana Joksimović - 7 Željko i Jovana Joksimović - 6 Željko i Jovana Joksimović - 5 +16 Željko i Jovana Joksimović - 4 Galerija

Jovana Joksimović objavila je nove romantične fotografije sa suprugom Željkom Joksimović, a one su postale hit zbog jedne stvari na njima, sjaja srpske voditeljice.

Srpska voditeljica i supruga pjevača Željka Joksimovića Jovana Joksimović objavila je nove romantične fotografije sa suprugom.

Jovana i Željko pozirali su za stolom, a ove tri fotografije postale su pravi hit zbog jedne stvari. Naime, svi su primijetili da Jovana sva sija te da iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje. Uz minimalno šminke i s osmijehom od uha do uha, sve je očarala. A manje komplimenata nije dobio ni njen zgodni suprug koji je, po običaju, uputio šarmantan pogled i odjenuo bijelu košulju.

''Naša večer negdje pored mora'', napisala je Jovana u opisu.

''Prelijepi ste, želim vam dugovječnu sreću'', ''Izuzetno lijep par'', ''Gledam u nju i ne vjerujem koliko sija'', ''Kakva žena, ljepotica'', ''Holivudski, nema što'', ''A Željko? Čovjek kao George Clooney'', samo su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Jovana na društvenim mrežama ne voli dijeliti previše privatnog života, ali pronađe se tu i poneka fotografija sa suprugom Željkom Joksimovićem.

Par se upoznao 2008. godine na izboru za Eurosong u Beogradu, a iako su u to vrijeme oboje bili u vezama s drugim ljudima, ubrzo su započeli ljubavnu vezu. Jovana je izlazila s poduzetnikom Aleksandrom Zeremskim, a Željko je bio s voditeljivom Adrijanom Čortan, s kojima su raskinuli kako bi mogli biti zajedno.

Jovana i Željko vjenčali su se 2012. godine, a u sretnom su braku dobili dvije kćeri Anu i Srnu te sina Kostu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 17 Jovana Jeremić - 16 Jovana Jeremić - 15 +20 Jovana Jeremić - 13 Celebrity Poznata srpska voditeljica šokirala je gledatelje jutarnjeg programa outfitom za emisiju, ovakve kombinacije ni inače joj nisu strane...

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Walken - 15 Christopher Walken - 12 Christopher Walken - 6 Christopher Walken - 3 +14 Christopher Walken - 18 Nekad i sad Slavni holivudski glumac potpuno je oslabio i postao jedva prepoznatljiv, njegove nove rijetke fotografije rastužile su javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene