''Odmah su krenule suze''

Zvijezda regije koju obožavaju u Hrvatskoj progovorila o najtežem životnom trenutku: "Mislila sam da neću preživjeti"

Senidah Senidah Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah - 1 Senidah - 2 Senidah - 3 Senidah - 5 Senidah Senidah Senidah - 1 Senidah - 2 Senidah - 4 Senidah - 1 +21 Senidah - 2 Galerija

Senidah je progovorila o gubitku svoje majke, a kako kaže ni dandanas joj nije lako.

Slovenska glazbenica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, ispričala je za blic. rs koliko joj nedostaje njezina majka, te da je to žena koja je apsolutno sve radila sama i smatra kako možda baš zbog toga ona danas ima problema u životu. 

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

"Sve znam sama, čak i ono što ne treba ili ne moram. To zna biti problem nekim muškarcima, ali i nekim ženama jer ja sam u stvari muškarac", rekla je pjevačica pa otkrila kako su posljednja dva albuma upravo posvećena njezinoj majci.

"Iskreno pričam, ''Bez tebe'' je prvi album bez mame. Bila je jedna pjesma na albumu koja me podsjećala na nju. Kada sam radila u studiju odmah su krenule suze, odmah sam znala da ću je tako nazvati i album sam joj posvetila. Drugi album ''Za tebe'', može biti i za moju dušu, ali je posvećen njoj. Jer, ona je uvek govorila "Daj mi nešto življe, daj mi nešto veselije", a na drugom albumu imam puno takvih življih pjesama. Voljela je pozitivniju glazbu", govori Senidah.

Od smrti njezine majke prošlo je deset godina, a ni danas joj nije lako. 

"Tada misliš da nećeš preživjeti, ako se njoj nešto dogodi, idem i ja za njom, ali ono, tu si, ideš dan za danom. Kao lakše je, ali sjetiš se uspomena i pitaš se: "Gdje je ta osoba? Gdje je ta osoba i zašto je nema?" Nije lako, pogotovo kada imaš teže dane. Baš je teško, ali ne smiješ se prepustiti tim trenucima", zaključila je Senidah. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +27 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Celebrity Nitko joj ne bi dao 47 godina! U haljini bez grudnjaka naša bivša misica glamurozno proslavila rođendan!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +28 Ella Dvornik - 4 Celebrity Daju li posljednje objave Elle Dvornik naslutiti da s mužem Charlesom zbilja nije sve sjajno? ''Reci, dušo, da l' te jako boli?''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene