Ništa mu nije pomoglo

Slavni glumac otkrio što je to presudilo da ne dobije poziv na krunidbu kralja Charlesa: "To nije u mojoj prirodi"

Russell Crowe Russell Crowe Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju IN magazin: Russel Crowe - 5 Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles kralj Charles i Camilla - 4 Russell Crowe i Britney Theriot - 1 Russell Crowe i Britney Theriot - 2 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +17 Russell Crowe (Foto: IMDB) Galerija

Russell Crowe otkrio je zašto nije pozvan na krunidbu kralja Charlesa na kojoj će se pojaviti njegovi brojni kolege.

Russell Crowe jedan je od najslavnijih australskih glumaca, ali neće biti među slavnim osobama koje će prisustvovati krunidbi kralja Charlesa III.

Pogledaj i ovo Krunidbeni koncert kralja Charlesa - 4 Pred 20 tisuća ljudi Kralj Charles zaplesao na koncertu njemu u čast, uveličale su ga velike zvijezde, a princ William održao je emotivan govor

59-godišnji Russell izjavio je da vrlo vjerojatno bio prezren jer nije slijedio strogi protokol kada se posljednji put susreo s članovima britanske kraljevske obitelji. Princa Harryja i princa Williama nazvao je "starim prijateljima" kad ih je pozdravio na jednom događaju, unatoč tome što mu je rečeno da im se obraća službenim jezikom i misli da mu je to presudilo.

"Nisam dobio poziv na krunidbu. Vjerojatno je to zbog posljednjeg puta kada sam bio predstavljen kraljevskoj obitelji. Rekli su mi da moram prinčeve službeno oslovljavati, ali stvar je u tome da to jednostavno nije u mojoj DNK-a. Uvijek poštujem i uvijek mi je drago upoznati ljude, ali ono "vaše visočanstvo" jednostavno nije u mojoj prirodi", izjavio je u radijskoj emisiji "Triple M Breakfast Brisbane".

Russell je u intervjuu priznao da se smatra Australcem, jer je u toj zemlji živio 49 godina.

"Živio sam ovdje između svoje četvrte i četrnaeste godine i vratio sam se na Novi Zeland - navodno kući - ali to nije bio dom za mene", priznao je.

Russell je inače bio među malobrojnim pristašama kralja Charlesa usred nastojanja da Australija i Novi Zeland odbace svoje veze s britanskom monarhijom i postanu republike, čak je jednom prilikom na Twitteru stao u njegovu obranu, nazvavši ga dobrim tipom koji je ljubazan i zabavan.

"Čovjek koji bi trebao biti kralj bio je ljubazan. Hej, bilo je tako smiješno", komentirao je njihov susret od prije 20 godina jednom prilikom na Twitteru, no čini se kako to nije bilo dovoljno da bude pozvan na njegovu povijesnu krunidbu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 5 +26 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 +15 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Celebrity Suprugu Saše Matića baš rijetko imamo priliku vidjeti, no zbog brige za kćer sada uopće nije marila za fotografe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene