Sprema se spektakl

Poznati su detalji velike proslave kralja Charlesa, a palača je objavila i novu važnu ulogu princeze Kate Middleton

Kralj Charles III. i Kate Middleton Kralj Charles III. i Kate Middleton Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. i Kate Middleton Kralj Charles III. Kate Middleton, Charles III., princ William Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles - 3 Kralj Charles III. - 1 Camilla Parker Bowles i princ Charles Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 5 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 4 +2 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 2 Galerija

Buckinghamska palača objavila je detalje ceremonije Trooping the Colour, na kojoj će se Charles prvi put pojaviti u ulozi kralja.

Buckinghamska palača otkrila je da će se rođendanska parada kralja Charlesa III., poznata kao Trooping the Colour, održati 17. lipnja u središtu Londona.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William To ih je baš pogodilo Kate i William shrvani su i potreseni najviše zbog jedne stvari, a zna se i kada planiraju objaviti novu fotografiju?

Kralj i William, princ od Walesa, jahat će na konjima tijekom parade, dok će ostali članovi kraljevske obitelji, uključujući Catherine, princezu od Walesa, i Camillu, kraljicu suprugu, promatrati iz kočija i s balkona Buckinghamske palače.

Ovo se događa nakon što je palača također objavila da je Kate postala pukovnica irske garde, što je uloga koju je prije obnašao njezin suprug.

Buckinghamska palača priopćila je da su tri člana obitelji imenovana pukovnicima u Pješačkoj gardi, uključujući Camillu kao pukovnicu Grenadirske garde.

Tu je ulogu prethodno obnašao vojvoda od Yorka i slobodna je otkako su mu oduzete kraljevske titule.

U međuvremenu, Kate će postati pukovnica irske garde, a to je uloga koju je prethodno obnašao William, koji će od svog oca preuzeti titulu pukovnika velške garde.

Trooping the Color obilježava monarhov službeni rođendan više od 260 godina, a 2023. obilježit će Charlesovo prvo pojavljivanje na događaju u ulozi kralja te slijedi nakon njegove krunidbe, koja bi se trebala održati 6. svibnja.

Više od 1400 paradirajućih vojnika, 200 konja i 400 glazbenika sudjeluje u prikazu vojne preciznosti, konjaništva i fanfara.

Parada kreće od Buckinghamske palače niz Mall do Parade konjičke garde, a završava preletom Kraljevskog ratnog zrakoplovstva.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lora Cepetić, MasterChef - 1 Lora Cepetić, MasterChef - 2 Lora Cepetić, MasterChef - 3 Lora Cepetić, MasterChef - 4 +25 Lora Cepetić, MasterChef - 5 Celebrity Prva polufinalistica MasterChefa o konkurenciji i prijateljstvima u showu: "Neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavila bih u kući"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat Mila Horvat +12 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u haljini s otvorima na pravim mjestima očarala sve redom: "Rijetko lijepa žena!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene