"On voli oba svoja sina"

Britanski mediji pišu o neočekivanom potezu kralja Charlesa prema Harryju i Meghan nakon kontroverznog dokumentarca

Kralj Charles III. i princ Harry Kralj Charles III. i princ Harry Kirsty O'Connor/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Harry i Meghan Princ Harry Meghan Markle, princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan i Harry - 1 Meghan i Harry - 2 Princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry +19 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bit će pozvani na kraljevu krunidbu unatoč tvrdnjama koje su iznijeli na račun kraljevske obitelji u Netflixovu dokumentarcu, objavili su mediji.

Harry i Meghan imat će mjesto na Charlesovoj povijesnoj ceremoniji 6. svibnja ako joj žele prisustvovati, piše The Daily Telegraph.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Popisi gostiju za svečani obred u Westminsterskoj opatiji tek trebaju biti sastavljeni, ali izvor je novinama rekao: "Svi članovi obitelji bit će dobrodošli."

Buckinghamska palača odbila je komentirati, ali izvor je rekao o kralju: "On voli oba svoja sina."

Saznalo se da Sussexi još nisu dobili pozivnicu.

Ni Buckingham ni Kensingtonska palača nisu komentirali Harryjeve navode da je princ od Walesa ostavio svojeg brata prestravljenog nakon što je vrištao i vikao na njega tijekom sastanka u Sandringhamu.

Harry je također tvrdio u svojoj kontroverznoj šestodijelnoj seriji da je Kensingtonska palača lagala kako bi zaštitila njegova brata.

Optužio je Charlesa da je lagao na napetom kriznom sastanku s kraljicom zbog Megxita u siječnju 2020.

Govori se da je Charles povrijeđen Harryjevim i Meghanovim kritiziranjem kraljevske obitelji, ali nije odustao od nade da će izgraditi mostove, izvijestio je list Daily Express.

Dodaje se da kralj ne želi Sussexima oduzeti njihove titule.

Na svečanoj krunidbi 6. svibnja i Charles i Camilla bit će okrunjeni pred stotinama gostiju u Westminsterskoj opatiji.

Palača je priopćila da će ceremonija biti "ukorijenjena u dugogodišnjoj tradiciji i raskoši", ali također "odražavati ulogu monarha danas i pogled prema budućnosti".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 3 Franka Batelić, Viktor - 2 Franka Batelić, Viktor - 1 +26 In Magazin: Franka Batelić - 2 Celebrity Pogledajte preslatku fotku Ćorlukina i Frankina sina koju je pjevačica objavila: ''Čekamo dečke i tatu!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +31 Ivana Knoll - 4 Celebrity Na prvi pogled jasno je zašto su i na finalu Svjetskog prvenstva sve oči bile uprte u najpoznatiju hrvatsku navijačicu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene