jedan detalj sve zbunjuje

Suprug najtužnije princeze tvrdi da je ona super i sretna, ali nove paparazzo fotke ipak govore drugačije?

Princeza Charlene od Monaka Princeza Charlene od Monaka Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene od Monaka Princeza Charlene od Monaka - 2 Princeza Charlene od Monaka - 4 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Melanie-Antoinette Costello de Massy i princeza Charlene - 4 Princeza Charlene - 5 Princeza Charlene - 2 Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene i princ Albert - 1 +13 Princeza Charlene i princ Albert - 3 Galerija

Princ Albert otkrio je nove detalje o svojoj supruzi princezi Charlene i to prvi put nakon što je jedan časopis objavio kako se definitivno razvode.

Princ Albert od Monaka oglasio se usred šuškanja da se njegov brak s princezom Charlene definitivno raspada te iznenada izjavio da je ona uzbuđena i sretna zbog projekta obnove koji je prošla njihova palača.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene Novi izlazak u javnost Prvi put nakon 2019. godine princeza Charlene pojavila se na prestižnom događanju u društvu supruga Alberta

65-godišnji Albert tako tvrdi da 45-godišnja Charlene dijeli s njim radost zbog osmogodišnjeg projekta u kojem je talijanskim renesansnim freskama unutar palače vraćen život. To je prvi put da je princ progovorio o supruzi otkako je palača bila prisiljena izdati priopćenje u kojem demantira glasine da su u procesu razvoda, o čemu su se bili raspisali svjetski mediji.

Naime, nakon što je francuski magazin Royaute objavio da se njihov 12-godišnji brak bliži kraju, glasnogovornik para rekao je da službeno poriču zlonamjerne glasine koje širi časopis. Posljednjih tjedana par se zajedno pojavio na nekoliko događanja u kneživini, uključujući misu zadušnicu za pokojnog oca princa Alberta, princa Rainiera.

A sada je Albert u razgovoru za časopis Hello! otkrio detalje rekonstrukcije palače te da je njegova supruga oduševljena projektom.

"Princeza Charlene uzbuđena je i sretna što smo uspjeli obaviti ovaj posao. Lani je nekim svojim gostima pokazivala državne prostorije i jako je uživala pokazujući im freske. To pokazuje koliko joj je stalo do projekta i njezine želje da podijeli radost obitelji u vezi s ovim prekrasnim umjetninama", izjavio je Albert.

Nakon što su se pojavile glasine o njihovu razlazu, kraljevski obožavatelji primijetili su da je bivša olimpijska plivačica u Milano otputovala sama i to bez vjenčanog prstena. Međutim, kasnije tog dana, par se zajedno pojavio na dodjeli nagrada za Ženu godine u Monte Carlu, gdje je nosila prsten što je neke dodatno zbunilo.

O problemima u njihovu braku počelo se pričati nakon što je Charlene, poznata i pod nadimkom najtužnije princeze, veći dio 2021. godine provela van Monaka, na liječenju u svojoj rodnoj Južnoj Africi. Ubrzo nakon povratka u Monako, bila je primljena u švicarsku kliniku kako bi se liječila od iscrpljenosti, barem je tako rečeno s dvora, a sada se ponovno bavi svojim kraljevskim dužnostima i pojavljuje se na javnim događanjima. 

Međutim, i dalje ne može sakriti svoje izraze lica prema kojima se baš i ne bi mogli zaključiti da je sretna kako tvrdi njezin suprug, a u što se može uvjeriti i u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović - 3 Tarik i Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 2 +26 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 3 Celebrity Lejla i Tarik Filipović uskrsne blagdane proveli su na jednoj od najčešćih putničkih destinacija, a on je otkrio i što ga je posebno razveselilo!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 +17 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Celebrity Svoju 13 godina stariju suprugu držao je za ruku dok je izlazila iz mora, a nikome nije promaknuo ni neobičan badić koji je ona nosila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene