Ima nevjerojatnu prošlost

Tko je tajanstvena brineta koja se ne odvaja od najtužnije princeze i s njom provodi više vremena od supruga?

Melanie-Antoinette Costello de Massy i princeza Charlene - 3 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princeza Charlene - 3 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie-Antoinette Costello de Massy i princeza Charlene - 4 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princeza Charlene - 2 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princeza Charlene - 5 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princeza Charlene - 1 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princeza Charlene - 6 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princ Albert - 6 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princ Albert - 5 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princ Albert - 4 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princ Albert - 3 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princ Albert - 2 +21 Melanie-Antoinette Costello de Massy i princ Albert - 1 Galerija

U posljednje vrijeme princezi Charlene društvo pravi tajanstvena brineta, evo tko je ona i u kakvoj je vezi s njom.

Princeza Charlene u posljednje se vrijeme pojavljuje na više događanja, a tijekom zadnje svečanosti društvo joj nije pravio suprug Albert već tajanstvena brineta.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

Evo o kome je riječ i kako je ona povezana s princezom.

Melanie-Antoinette Costello de Massy sestrična je princa Alberta, a za nju se priča da ima nevjerojatnu prošlost ispunjenu svađama predaka i pričama o navodnoj izdaji, piše Daily Mail.

Pretpostavlja se da je Melanie-Antoinette jedina bila uz Charlene tijekom njezina povratka u središte pozornosti nakon razdoblja bolesti i liječenja od iscrpljenosti. A Melanie je također bila i na raspolaganju princu Albertu te mu pravila društvo na putovanjima i gostovanjima dok je Charlene bila na liječenju.

Međutim, iako danas slovi za jednu od najpouzdanijih članica obitelji, njena prošlost i nije bila tako bajna.

Naime, radi se o kćeri barunice Elizabeth Ann de Massy, osobe od povjerenja princa Rainiera III. i princeze Grace od Monaca. Navodno je njezina baka Antoinette de Monaco, barunica de Massy bila Rainierova starija sestra.

Priča potom seže još u 1890. godinu kada je sve započela princeza Charlotte. Sama Charlotte, kao najstarija sestra, bila je vjerojatna nasljednica. Ona je imala dvoje djece, Antoinette i Rainiera. Unatoč tome što je Antoinette bila najstarija, Charlotte se odrekla prava na prijestolje za sina jedinca.

Godine 1961. Antoinette je pronašla ljubav s Jeanom Charlesom Reyem, a kako piše Vanity Fair, par je skovao plan da skine Antoinetteina brata s prijestolja tako što je pustio glasine da njegova tadašnja djevojka Gisèle Pascal ne može imati djece.

Mislili su da će to potaknuti monegaško društvo da odabere njezinog sina Christiana Louisa za očekivanog nasljednika.

U međuvremenu, to bi omogućilo Antoinetti da služi kao regent.

Međutim, plan nije uspio jer je on kasnije upoznao holivudsku zvijezdu Grace Kelly, a Antoinette na prijestolje nikada nije sjela.

Unatoč prijavljenim pokušajima njezine majke da ukrade prijestolje, čini se da je Antoinettina kći Elisabeth-Anne De Massy naporno radila na zacjeljivanju obiteljskih odnosa.

Ne samo da je bila djeveruša na Ranierovom vjenčanju s Grace Kelly, nego su je također zamolili da bude kuma njihovoj kćeri princezi Stephanie.

Kao takvoj, dodijeljene su joj iste počasne pozicije koje je nekada imala njezina majka, a također je predstavljala princa Alberta na kraljevskim angažmanima tijekom godina. To je sada preneseno na njezinu kćer Melanie-Antoinette.

Iako ne privlači puno pažnje, Melanie je uvijek uz Charlene u sjeni, a čini se da se dvije dame odlično slažu i da Melanie olakšava najtužnijoj princezi da proživi svoju sudbinu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 1 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan - 4 +24 Goran Bogdan - 5 Preporuke Gol golcat Goran Bogdan u novom filmu koji se snimao na našim otocima, pogledajte scene o kojima se priča otkad se video pojavio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene