Slutimo novi hit!

Gol golcat Goran Bogdan u novom filmu koji se snimao na našim otocima, pogledajte scene o kojima se priča otkad se video pojavio!

Goran Bogdan - 4 Goran Bogdan - 4 Netflix/Youtube 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 1 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan - 4 Goran Bogdan - 5 Goran Bogdan Goran Bogdan i Tomaž Kavčić Goran Bogdan, Jovana Stojiljković i Helena Minić Matanić Goran Bogdan Ivana Roščić i Goran Bogdan +18 Roko Sikavica, Ivana Roščić i Goran Bogdan - 6 Galerija

Goran Bogdan zvijezda je novog Netflixova filma, koji će premijerno biti prikazan u ožujku.

Na Netflixovoj online platformi objavljen je trailer romantične komedije "Faraway", u kojoj jednu od uloga ima naš glumac Goran Bogdan, a radnja je, između ostalog, smještena na našim otocima Braču i Šolti. 

Pogledaj i ovo Goran Bogdan - 1 Urnebesno! Naš zgodni glumac nasmijao je pratiteljice čestitkom za njihov dan, evo kako se uredio: ''Tako to rade pravi muškarci!''

Riječ je o njemačkoj romantičnoj komediji, u kojoj će se pored njemačkog, engleskog i turskog jezika, čuti i hrvatski. Glavnu ulogu ima Naomi Krauss, koja glumi lik Zeynep, žene koja je izgubila majku te nakon toga njezin život izgubio smisao i postaje nezadovoljna sama sobom i svime što radi.

Iz tog razloga Zeynep odlazi na otok na kojem je njezina pokojna majka davno prije kupila kuću te ondje pokušava započeti potpuno novi život.

Smatra kako će ondje pronaći mir, no tamo nailazi na muškarca Josipa koji živi na tom imanju. Ulogu Josipa ima upravo Goran Bogdan, koji se, ako je suditi prema kadrovima iz trailera, u nekim scenama pojavljuje potpuno gol.

Film će se moći pogledati od 8. ožujka.

U filmu još glume Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gliz i Davor Tomić, a premijera će biti 8. ožujka na Netflixu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević i Zdenka Blažević Miroslav Ćiro Blažević, Zdenka Blažević i Radojka Šverko Miroslav Ćiro Blažević i Zdenka Blažević Miroslav Ćiro Blažević +18 Miroslav Ćiro Blažević Celebrity Zdenka je Ćirina najveća podrška bila više od 60 godina, ali ju je vješto skrivao od medija, a na jednoj stvari joj je čestitao: ''Ni kad je bila visoko plaćena!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene