"Mračno raspoloženje"

Procurio tajni razgovor kraljice Elizabete, njezina izjava o Meghan Markle otkriva što stvarno misli o njoj?

Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Pippa Middleton, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Elizabeta II. na balkonu Buckinghamske palače Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Kraljica Elizabeta - 2 +1 Kraljica Elizabeta Galerija

Tom Bower u svojoj knjizi "Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora" otkriva dosad nepoznate detalje o odnosima u kraljevskoj obitelji.

Britanski autor Tom Bower u svojoj novoj knjizi otkriva nove škakljive detalje odnosa kraljevske obitelji i Meghan Markle te tvrdi da je kraljica Elizabeta svom osoblju od najvećeg povjerenja priznala kako joj je laknulo što Meghan nije prisustvovala sprovodu princa Philipa.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta Tome se nije nadala Meghan Markle usudila se odbiti važan kraljičin savjet, evo što joj je oštro odgovorila kada joj je ponudila pomoć

Bilo je to 17. travnja, samo mjesec dana nakon što su njezin unuk Harry i Meghan sjeli s Oprah Winfrey kako bi snimili senzacionalni intervju koji je potresao kraljevsku obitelj.

"9. travnja 2021. princ Philip je umro. Njegov sprovod zakazan je za 17. travnja, a Harry je stigao u London neposredno prije službe.
Raspoloženje je bilo mračno. Svakodnevno su mediji veličali Philipov izvanredan život i odanost zemlji, a bio je planiran jednostavan sprovod u kapelici Svetog Juraja u Windsoru. Predviđalo se da će vrijeme biti izvanredno, a jedina neizvjesnost bio je odnos između Harryja i njegove obitelji. Kako će se nositi s ocem i bratom?", otkrio je u knjizi naziva "Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora"

Kraljica se pripremala suočiti s javnošću na jedan od najtužnijih dana u svom životu, a kako bi se pridržavala ograničenja zbog koronavirusa, u kapelici je bila sama sa svojim suradnicima od povjerenja.

“Hvala Bogu da Meghan ne dolazi", rekla im je jasno i glasno, tvrdi Bower u knjizi.

Britanski mediji prenose da se navodni komentar odnosi na dramu oko nagađanja o tome hoće li i Harry i Meghan doletjeti iz SAD-a, te da nije riječ o kraljičinoj netrepljivosti prema supruzi svog Harryja, iako su mnogi uvjereni kako je riječ upravo o tome.

Buckinghamska palača odbila je komentirati bilo kakve tvrdnje i zasad se nisu oglasili po tom pitanju.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 6 +19 Anđa Marić - 1 Celebrity Pogledajte video kojim je Anđa Marić sve dirnula, nakon prvih samostalnih koraka uspjela ono što se činilo nemoguće!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson - 9 Woody Harrelson - 5 Woody Harrelson - 6 Woody Harrelson - 12 +26 Woody Harrelson - 8 Celebrity Holivudski glumac srdačno mahao obožavateljima u Splitu, a onda fotografe počastio bezobraznom gestom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene