Vrijedno divljenja, bravo!

Pogledajte video kojim je Anđa Marić sve dirnula, nakon prvih samostalnih koraka uspjela ono što se činilo nemoguće!

Anđa Marić Anđa Marić Emica Elvedji/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 6 Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 8 Anđa Marić - 7 Anđa Marić - 6 Anđa Marić - 5 +13 Anđa Marić - 4 Galerija

Anđa Marić pojavila se na pretpremijeri filma "4:2" u Zagrebu gdje je izazvala divljenje i to nakon što je ponovno morala učiti hodati zbog borbe s multiplom sklerozom.

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić nakon duge i teške borbe s multiplom sklerozom nedavno je napravila prve samostalne korake, a sada je ostvarila još jedan uspjeh vrijedan divljenja zbog kojeg su svi presretni, pa i ona sama.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

Naime, 45-godišnja Anđa pojavila se na pretpremijeri filma "4:2" koja je održana u Zagrebu, a na koju se uspješno popela stepenicama što je za nju itekako važno. Pri tome joj je pomogao i reporter In Magazina Bojan Kosijer, a pjevačica se pohvalila i na svom profilu na Instagramu gdje je objavila snimku koju prati pjesma iz kultnog filma "The Rocky".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andja Maric (@andjamarics)

"Bravo, grlim jako", "Obožavanje", "Kad mi je nešto teško, ja si mislim ako može Anđa, možeš i ti... Žena zmaj!", "Samo naprijed", "Ništa nije nemoguće, bravo kraljice", "Vi ste lavica", "Prekrasna žena", "Svaka čast", "Sretno, nedaj se", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Anđa se već dugo bori s opakom bolešću, a jedno vrijeme zbog nje nije mogla ni govoriti.

Liječnici su joj prognozirali da će biti u kolicima još 2014. godine. Neurolozi u Njemačkoj su davali grozne prognoze. Srećom, ispostavilo se da su bili u krivu. Anđa je u travnju ove godine napravila pomak i sama krenula hodati uz malu pomoć štaka, a sve je podijelila na Twitteru uz video nje kako hoda uz pomoć doktora.

''Inače, doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću...'', napisala je tada.

Inače, Anđa je zanimanje javnosti privukla kada je 1998. godine proglašena drugom pratiljom na izboru za Miss Hrvatske, nakon čega je ostvarila uspješnu manekensku, ali i pjevačku karijeru. 

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin - 4 Ricky Martin - 3 +20 Ricky Martin - 2 Celebrity Lomio je ženska srca, onda obznanio da je gej, a sad se suočava s gnjusnim optužbama člana vlastite obitelji!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson - 9 Woody Harrelson - 5 Woody Harrelson - 6 Woody Harrelson - 12 +26 Woody Harrelson - 8 Celebrity Holivudski glumac srdačno mahao obožavateljima u Splitu, a onda fotografe počastio bezobraznom gestom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene