Jeste li znali?

Mladog Petra Musu uz našu reprezentaciju veže jedna neočekivana stvar, evo po čemu se ističe od ostalih!

Petar Musa - 4 Petar Musa - 4 Igor Kralj/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Musa - 1 Petar Musa - 2 Petar Musa - 3 Petar Musa - 9 Petar Musa - 7 Petar Musa - 5 Petar Musa - 4 Petar Musa - 6 Petar Musa - 8 Petar Musa - 2 +2 Petar Musa - 1 Galerija

Petar Musa svoj je put u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji tek započeo, a nogometnu karijeru nastavit će u čast jednog člana svoje obitelji.

Hrvatski reprezentativni napadač Petar Musa 25-godišnji je igrač Benfice, a trenutno i s našom nogometnom reprezentacijom igra kvalifikacije za Euro 2024.

U hrvatsku reprezentaciju tek se upisao, a ljubav prema nogometu naslijedio je od člana obitelji koji prvo nikome ne bi pao napamet – svoje majke.

Naime, Musina majka Jagoda Obradović bila je hrvatska reprezentativka. Od 1993. do 1994. godine ima pet nastupa za Hrvatsku.

Inače, Petar je tihi i skromni mladić iz Zagreba koji je i prošloga ljeta trebao biti reprezentativac, ali tada ga je zaustavio koronavirus.

Prilika mu se opet pružila ove godine te je debitirao kad je Hrvatska također igrala s Walesom 25. ožujka.

''Htio bih zahvaliti svima. Jako sam sretan što sam ovdje. Veselim se svakom treningu i na meni je da se pokažem'', rekao je Petar na svojoj prvoj konferenciji za novinare kao reprezentativac u ožujku ove godine.

Koliko je predan nogometu pokazuje i njegov Instagram profil na kojem se nalaze samo fotografije s terena, a druge privatne informacije javnosti nisu poznate.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Musa (@petarmusa)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sherika De Armas Sherika De Armas +0 Sherika De Armas Celebrity Bivša misica preminula je u 27. godini nakon borbe s teškom bolesti, nosila je titulu jedne od najljepših na svijetu: "Leti visoko, sestrice"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 2 +26 Marko Grubnić - 3 Celebrity Grubnić se pohvalio luksuznom večerom s unukom umirovljenog generala, a osim hrane svi su komentirali i njihove originalne outfite

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene