"Ja bih poludjela!"

Maja pokazala kako Bloom bezbrižno uživa u omiljenoj zanimaciji, a koja ne veseli sve: "Neke majke bi odmah to brisale"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 3 Maja Šuput i Bloom - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu nove zgode svog sina Blooma koji uživa u svojoj omiljenoj poslastici i ne obazire se na ništa drugo.

Maja Šuput malo radi, a malo uživa u preslatkim trenucima sa svojim sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom, a jedan je sada podijelila s obožavateljima na profilu na Instagramu.

"Bezbrižno djetinjstvo. Neprocjenjivo", napisala je Maja uz video u kojem Bloom jede sladoled, tijekom čega se umrljao od glave do pete tom omiljenom slasticom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Bravo Majo, preslatki s tim slatkačem. Neke majke bi odmah brisale rukice da se nebi zamazo nek uživa u čarima", "E nek miš mali uživa, ali s obzirom da sam djevica, mislim da meni tak zmazan ne bi bio, već bi imao partiklu jer bi podivljala", "Bravo, tako se jede sladoled", "To je pravo uživanje u sladoledu", "Medeni", "Kolike trepavice", "Slađi od sladoleda", "zaključili su Majini pratitelji.

Dvogodišnji dječak inače je uvijek hit na Majinim društvenim mrežama i njezini pratitelji rado vole pratiti njegove nove zgode i fotografije. Tako se nedavno Maja pohvalila i da je već dobio diplomu iz znanja engleskog jezika, a da obilježi trenutak, pozirao je s tatom Nenadom.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda u stvarnom životu, a sada se prisjetila dana najveće slave u kultnom crvenom badiću!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Reddy - 15 Melissa Reddy - 7 Melissa Reddy - 6 Melissa Reddy - 2 +10 Melissa Reddy - 5 Celebrity Slavna sportska novinarka pohvalila se da ljetuje u Hrvatskoj, evo čime je opsjednuta, a fotkama koje je objavila dive se baš svi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene