Glavno da se kupuje

Članice najpoznatijeg reality klana ni same ne znaju koliko luksuznih vila imaju, a neke im služe za pomalo bizarne stvari!

Kuće Kim Kardashian - 2 Kuće Kim Kardashian - 2 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Kris Jenner u Palm Springsu Kuće Kim Kardashian - 1 Kuće Kim Kardashian - 2 Kuće Kim Kardashian - 3 Imanje Kim Kardashian i Kanyea Westa Monster Lake Ranch (Foto: Profimedia) Imanje Kim Kardashian i Kanyea Westa Monster Lake Ranch (Foto: Profimedia) Dom Kris Jenner - 5 Dom Kris Jenner - 4 Dom Kris Jenner - 3 Dom Kris Jenner - 2 +3 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Članice reality obitelji Kardashian Jenner vlasnice su luksuznih zdanja, a nedavno su šokirale priznanjem kako su zaboravile da su neke uopće u njihovu vlasništvu.

Obitelj Kardashian Jenner je zahvaljujući vlastitom reality showu zaradila bogatstvo koje se broji u milijardama dolara, a tu je i impresivan popis luksuznih nekretnina koje imaju u posjedu.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) prepucavanja ne prestaju Nekadašnja striptizeta ne da mira svom bivšem, ovoga puta je na sud odlučila dovesti čitavu njegovu obitelj

Čak je i njima teško popratiti što se na  njemu sve nalazi pa je tako glava obitelji Kris Jenner nedavno sve ostavila bez teksta kada je priznala kako je zaboravila da ima jednu kuću vrijednu milijun dolara, nakon što se godinama bavila njihovom kupnjom.

66-godišnja Kris čija se imovina procjenjuje na 170 milijuna dolara pokazala je gledateljima realityja svoj stan na Beverly Hillsu vrijedan 1,6 milijuna te priznala da to mjesto koristi samo za zamatanje božićnih darova i čuvanje šampanjca. Objasnila je i da je imanje kupila kako bi imala bazu u blizini svoje majke Mary Jo 'MJ' Campbell i sestrične Cici Bussey, koje žive u okolici. Zapravo, velik dio nekretnina u vlasništvu Kardashian Jenner nalazi se u Kaliforniji, a većina se nalazi jedna do druge.

Kris se prošle godine preselila u 20 milijuna dolara vrijednu Hidden Hill vilu u susjedstvu jednako raskošne kuće svoje kćeri Khloe vrijedne 17 milijuna dolara, a u međuvremenu, njezina kći Kim Kardashian navodno je kupila novu kuću vrijednu čak 70 milijuna dolara u južnoj Kaliforniji, koju su nekada posjedovali supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber.

Kourtney Kardashian je oak dugi niz godina Calabasas nazivala domom, ali nedavno je sa svojim suprugom Travisom Barkerom kupila stan u La Quinti u Kaliforniji. Sestre Kendall i Kylie Jenner također su potrošile dio svog bogatstva na fantastične domove, a Kendall je potrošila 8,55 milijuna dolara na kupnju imanja u Los Angelesu 2017. godine.

U međuvremenu, ljepotica Kylie posjeduje prostrano imanje Holmby Hills vrijedno 36,5 milijuna dolara, a nedavno je potrošila 13,5 milijuna dolara za jedno prazno zemljište u Hidden Hillsu.

Kako izgledaju prostrane vile kojima članice najpoznatije reality obitelji na svijetu ni same ne znaju broja, pogledajte u našoj galeriji.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: PIERRE GUILLAUD / AFP) Helena Christensen (Foto: GERARD JULIEN / AFP) +10 Helena Christensen, Christy Turlington i Iman (Foto: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Nekad i sad Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Boba Živojinović Lepa Brena, Boba Živojinović, Viktor Živojinović +14 Lepa Brena - 3 Celebrity Lepa Brena iznenadila izgledom bez filtera i fotošopa, a pažnju je ukrao njezin sin, koji se dugo borio s viškom kilograma!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene