Samo luksuz

Pogledajte raskoš novog doma Kriss Jenner, ovih dana svi pričaju o njezinu carstvu od 37 milijuna dolara!

Kuća Kris Jenner Kuća Kris Jenner Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dom Kris Jenner - 2 Dom Kris Jenner - 3 Dom Kris Jenner - 4 Dom Kris Jenner - 5 Kuća Kris Jenner Khloe Kardashian +0 Khloe Kardashian Galerija

Kris Jenner otvorila je vrata svog doma u novoj epizodi showa "The Kardashians", a kojem se ne može dovoljno nadiviti ni njezina vlastita kći Khloe Kardashian.

Ovih je dana objavljen trailer za novu epizodu reality showa "The Kardashians" koji je izazvao veliko zanimanje javnosti, a u kojem  se Khloe Kardasahian ne može nadiviti detaljima novog doma svoje majke Kris Jenner i njezina načina života, koji su, malo je reći, raskošni.

Pogledaj i ovo showbuzz finale u stilu Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao

"Stol, zavjese, maleni stolić za martini. Živjeti u svijetu Kriss Jenner je jednostavno nevjerojatno. Cijelo ste vrijeme okruženi martinijima u kristalnim čašama s dijamantnima. Porculan posuđe za večeri i svjetlost svijeća daju posebnu draž", zaključila je 37-godišnja Khloe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

U videu se može primijetiti i kamin, koktel bar sa stotinama čaša, kolekcija porculana raspoređena po bojama i frižider pun samo zelenog povrća.

Inače, Khloe i Kris izgradile su svoje domove jedna pored druge u četvrti Hidden Hills koja slovi kao omiljena među članovima klana Kardashian-Jenner.

Cijena im iznosi 37 milijuna dolara, a nalaze se na zemljištu na kojem je nekad bila samo jedna obiteljska kuća, a koju je Britney Spears iznajmila za sebe 2011. i 2012. godine po cijeni od 25 tisuća dolara mjesečno, prenosi Page Six.

Krisin dom veličine je 16.500 četvornih metara, ima osam spavaćih soba i 9 kupaonica, garažu za osam automobila, natkrivene terase, teretanu, ured, bazen i spa, kino i kuću za goste, izvijestio je Variety.

Khloein dom je nešto manji, ima 10.000 četvornih metara, veliki bazen, a uređen je u stilu moderne seoske kuće.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 4 +7 Rebel Wilson - 2 Celebrity Bivša punašna slatkica pokazala nikad tanji struk, ali i bujni dekolte, kojeg se ipak ne odriče!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) +1 Borna Kotromanić Celebrity Još jedno hrabro izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Hvali se vitkom figurom, a svi su primijetili i što je preskočila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene