Nekad je uživao u Hrvatskoj

Legendarni nogometaš u 50. godini pokazao da je i dalje u nevjerojatnoj formi, a pažnju je privukla i njegova zgodna kći!

Luis Figo Luis Figo Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Luis Figo Luis Figo Luis Figo Luis Figo Luis Figo, Fani Stipković (Foto: Instagram) Luis Figo (Foto: Dnevnik.hr) Luis Figo (Foto: Dnevnik.hr) Luis Figo i Fani Stipković (Foto: Dnevnik.hr) Luis Figo (Foto: Instagram) Luis Figo (Foto: Instagram) +6 Luis Figo (Foto: Instagram) Galerija

Luisa Figa i njegovu prekrasnu kćer paparazzi su ulovili na kupanju gdje su pokazali svoje zgodne figure.

Umirovljeni portugalski nogometaš Luis Figo uživa sa jednom od svoje tri kćeri na Ibizi, a tamo su ih paparazzi ulovili dok su izlazili iz mora.

Pogledaj i ovo Luis Figo (Foto: Instagram) Vratio se Jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu uživa na Jadranu te odlično promovira Hrvatsku na Instagramu

Luis je u kratkim bordo kupaćim hlačicama pokazao svoje zanosne mišiće i isklesani torzo, ali i bezbroj svojih minijaturnih tetovaža, dok je njegova kćer pokazala zgodnu figuru i zategnutu stražnjicu u dvodijelnom maslinastom badiću s bijelim detaljima.

Vidno su uživali nasmiješeni na kupanju, ali i kasnije dok su se sunčali na ležaljkama.

Bivši nogometaš s obitelji je prije par godina posjetio Hrvatsku, a tada je za In Magazin prokomentirao kakvi mu se čine Hrvati kao ljudi:

''Mislim da to narod pomalo sličan jer je to malena zemlja kao Portugal. Živi od turizma. Vrlo su simpatični, gostoljubivi, prijateljski, domaćinski. To je narod koji se bori, zbog svoje kulture i tradicije, a opet su simpatični".

U braku je sa švedskom manekenkom Helen Svedin, a s njom ima i tri prekrasne kćeri Daniele, Martrine i Stelle.

Na Instagramu ga prati skoro 4 milijuna ljudi, a nedavno je objavio i proslavu svoje 25 godišnjice braka sa Helen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo)

  1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +28 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Celebrity Franka Batelić trudničke obline istaknula je u uskoj haljini, a objavila je i motivacijsku poruku!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović Tarik Filipović - 2 Tarik Filipović - 3 Tarik Filipović - 4 +17 Tarik Filipović - 1 Celebrity Divna Lejla Filipović objavila fotografiju s Tarikom iz Rovinja: ''Vas dvoje ste mi stvarno top''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene