divna trudnica

Franka Batelić trudničke obline istaknula je u uskoj haljini, a objavila je i motivacijsku poruku!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 Franka Batelić i Vedran Ćorluka +22 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Galerija

Franka Batelić uživa u Istri, a od tamo je objavila fotografiju u crnom stajlingu te istaknula svoj trudnički trbuščić.

Pjevačica Franka Batelić uživa s obitelji u Istri, a od tamo je podijelila fotografiju na kojoj pozira ispred kamenih vaza jednog restorana.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

U crnoj uskoj haljini bez rukava pokazala je svoj trudnički trbuh, ali i raskošno poprsje koje nije moglo proći nezamijećeno. Uz to je uskladila crne sandale i crnu torbu, a njezina tetovaža na nozi također je bila upečatljiva.

"Nikad ne odustajte od sreće - jer život je nevjerojatan spektakl", poručila je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Plesačica Valentina Walme prva joj je uputila kompliment: "Predivna", a Gianna Apostolski zaljepila joj je emotikon srca.

Jedna od pratiteljica Franku je upitala: "Gdje ti je trbuh?", a pjevačica joj je odgovorila: "Sve je stvar kuta gledanja".

"Tako si lijepa", "Blistaš", "Uvijek sigurna", "Prekrasna" i mnoštvo smajlića sa zaljubljenim očima nizalo se ispod posta.

Franka i Vedran Ćorluka nedavno su proslavili i svoju 4. godišnjicu braka, a vesele fotografije podijelili su na svojim Instagram profilima. 

Franka je Vedranu uputila posebnu čestitku: "Dvoje djece koje je odraslo zajedno… Sretna nam 4. godišnjica braka! Već 10 godina, kroz sve nevere i bonace, držimo kormilo skupa".

Par će ove godine dobiti drugo dijete, a Franka je krajem svibnja objavila sretnu vijest na Instagramu.

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić... Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Haha", napisala je tada.

Franka i Vedran vjenčali su se vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću i otada su nerazdvojni te jedan od najljepših parova u Hrvatskoj.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 10 +12 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, nevjerojatno je kako izgleda u kupaćem!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +8 Ana Sasso - 4 Celebrity Pipi djevojka i 39 godina od legendarne reklame novom fotkom u badiću dokazala je da i danas zaslužuje titulu seks-simbola!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene