Par koji svi vole

Divna Lejla Filipović objavila fotografiju s Tarikom iz Rovinja: ''Vas dvoje ste mi stvarno top''

Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović Tarik Filipović - 2 Tarik Filipović - 3 Tarik Filipović - 4 Tarik Filipović - 1 Lejla Filipović Lejla Filipović Lejla i Tarik Filipović Obitelj Filipović - 1 Obitelj Filipović - 2 +0 Tarik i Lejla Filipović Galerija

Tarik i Lejla Filipović uživaju sa svojim sinovima u Rovinju, a od tamo su podijelili i zajedničke fotografije.

Voditelj Tarik Filipović i njegova supruga Lejla uživaju na godišnjem odmoru u Rovinju, a od tamo je Lejla podijelila i nekoliko zajedničkih fotografija.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović - 2 "ljepotice naša" Lejla Filipović oduševila fotografijom zbog koje može parirati holivudskim zvijezdama: "Ti u svemu blistaš!"

Na prvoj fotki supružnici poziraju na molu s prekrasnim pogledom na more i Rovinj. Za tu prigodu Lejla je odabrala jednostavan outfit u kojem je zablistala. Odjednula je bež topić na jedno rame i tirkiznu svilenu suknju sa šarenim detaljima cvijeća. Kombinaciju je ukrasila bijelom torbicom i bijelim natikačama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Tarik je na sebi imao plavu lanenu košulju i bijele kratke hlače te bijele tenisice i smeđu torbicu. Na drugoj fotki zagrljeni su pozirali voditelj i njegov stariji sin, a na trećoj je zagrljen pozirao s mlađim sinom.

U komentarima im se javila regionalna pjevačica Džejla Ramović pa uputila mnoštvo emotikona srca.

Ni pratitelji nisu ostali imuni na ovaj post pa su poručili:

"Vi ste meni jedan skladan, super par, koji se voli", "Krasni ste", "Volim vas vidjeti, lijepi ste", "Vas dvoje ste mi stvarno top".

S glumcem Tarikom Filipovićem u braku je od 2007. godine, a zajedno odgajaju sinove Armana i Dinu. Lejla je sina Dinu dobila u prvom braku s Dadom Majolijem, a Tarik se odlično slaže s njim i tretira ga kao vlastito dijete.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +8 Ana Sasso - 4 Celebrity Pipi djevojka i 39 godina od legendarne reklame novom fotkom u badiću dokazala je da i danas zaslužuje titulu seks-simbola!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 10 +12 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, nevjerojatno je kako izgleda u kupaćem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene