Wow!

Ljubiteljima automobila zbog ovih će fotki zatitrati srce, kockastog Lamba nije bilo teško uočiti na ulicama Novalje!

Lamborghini s hrvatskim kockicama - 5 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 5 Hrvoje Kostelac/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lamborghini s hrvatskim kockicama - 7 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 6 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 5 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 4 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 3 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 2 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 1 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 10 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 9 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 8 +6 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 7 Galerija

Na ulicama Novalje uočen je skupocjeni Lamborghini koji je bio ukrašen u skladu s danima koju su pred nama, pogledajte fotografije.

Navijačko ludilo uoči Europskog prvenstva je krenulo, a na ulicama našeg grada Novalje poglede prolaznika privukao je i ovaj posebno ukrašen auto.

Skupocjeni Lamborghini cijeli je optočen prepoznatljivim kockicama, a fotografije zbog kojih nijednom ljubitelju automobila neće biti lako pogledajte u našoj galeriji.

Ukrašeni Lambo mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, vlasnik ovog automobila nije jedini koji se odlučio na ovakav potez.

Na berlinskim ulicama viđen je još jedan luskuzni automobil, ali Ferrari. Vlasnik Goran s ponosom je otkrio da ga je dao urediti u Osijeku, a kako izgleda, pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Claudia Rivier - 1 Celebrity Bujna Slavonka vatrene bodri u kockastom donjem rublju, a dodala je i detalj koji je proslavio Baby Lasagna!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u hrvatskom dresu poželio Vatrenima sreću i postao hit na društvenim mrežama!

Pogledaji ovo Obitelj Luke Modrića - 1 Celebrity Obitelj Luke Modrića u Berlinu se okupila u velikom broju, pala je i zajednička fotografija za uspomenu!

Pogledaji ovo Josipa Hadrović Celebrity Poznate Hrvatice prošetale špicom u navijačkim izdanjima, neće vas iznenaditi tko je privukao najviše pažnje!

Pogledaji ovo Tatiana Trouboul Celebrity I Španjolci će imati vruću podršku s tribina: Upoznajte najatraktivnije španjolske WAGsice!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 +30 Zlatko Dalić i supruga Davorka - 1 Celebrity Zlatku Daliću najveća je podrška samozatajna supruga Davorka, a iako ih rijetko vidimo zajedno, izbornik nikad nije skrivao koliko ju voli

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Livaković - 4 Obitelj Livaković - 3 Obitelj Livaković - 1 Obitelj Livaković - 5 +28 Dominik i Helena Livaković - 5 Celebrity Ljubavna priča Dominika i Helene Livaković nije započela na prvi pogled, no zato je ove godine dobila najljepši mogući nastavak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene