Priča ide dalje

Rozga i naš poznati chef poslije kave nastavili su ugodno druženje u Zagrebu, nisu se obazirali na poglede znatiželjnika

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga Jelena Rozga +13 Jelena Rozga i Lorena Bućan Galerija

Iako o svom odnosu šute, Ivan Pažanin i Jelena Rozga uhvaćeni su tijekom ugodnog zajedničkog druženja u Zagrebu.

Pjevačica Jelena Rozga i naš poznati kuhar Ivan Pažanin nakon druženja na kavi i šuškanja o mogućoj vezi, nastavili su svoje druženje i na ručku u jednom zagrebačkom restoranu.

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Jelena i Ivan sjedili su jedno pored drugog i uživali u druženju, piše Index.hr koji je objavio njihove zajedničke fotografije koje možete pogledati OVDJE.

Već se mjesecima šuška da između njih ima nešto više od prijateljstva, ali oni su to demantirali u više navrata.  Da su sretno zaljubljeni pisalo se prošle godine nakon ljeta.

Rozga je nedavno prokomentirala svoj ljubavni status.

"Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo", priznala je pjevačica u emisiji Grand news.

U velikom intervjuu za bosansku Azru jednom je prilikom otkrila i što za nju znači ljubav. "Odanost. Povjerenje. Vjera", zaključila je tada.

Ljubavni život pjevačice već godinama intrigira javnost, a njezina posljednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula nakon 2017., nakon dvije godine veze.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +10 Sonja Kovač Celebrity Cifra outfita u kojem je Sonja Kovač pokorila Beograd nešto je o čemu se priča, a naša influencerica izgleda stvarno vrhunski!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene