A tijelo bez mane!

Atraktivna Hrvatica pokazala je kako se zabavlja u susjednoj zemlji pa objasnila: ''Uvijek najgora''

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ultra Europe - 12 Ivana Knoll Ultra Europe - 13 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +20 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll ne prestaje s objavom provokativnih fotografija u badićima pa je i ovoga puta naglasila svoje raskošne grudi, ali i preplanuli ten.

Ivana Knoll uživa u Italiji, a od tamo objavljuje intrigantne fotografije u badićima koje njezine poratitelje ostavljaju bez teksta.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Najseksi Hrvatica pozira u dvodijelnom tigrastom badiću na jahti te je tako pokazala svoju zavidnu figuru, istreniranu stražnjicu, bujno poprsje i preplanuli ten.

"Ciao Capri", stajalo je u opisu ispod fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Fanovi su joj odmah uputili lavinu pozitivnih komentara:

"Prelijepa si", "Zgodnice", "Kakvo tijelo", "Savršena", "Mmm", "Brutalna si", "Goriš".

Na svojim storijima objavila je niz priča kako se provodi na Capriju, a pokazala je i plesne pokrete koje je izvodila na stolu u navedenom bikiniju s mrežastom bež maramom oko struka te je dodala: "Uvijek najgora".

Također pokazala je i što jede te kakva energija vlada među ljudima tamo.

U zadnje vrijeme putuje svugdje, a nedavno je uživala i na Ultri, ali i u Top Hillu u Budvi.

Javnosti je poznata po objavljivanju svojih atraktivnih fotografija u kojima svaki puta izgleda besprijekorno bilo da je riječ o svakidašnjoj kombinaciji, badiću ili svečanom izdanju.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +28 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Celebrity Franka Batelić trudničke obline istaknula je u uskoj haljini, a objavila je i motivacijsku poruku!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović Tarik Filipović - 2 Tarik Filipović - 3 Tarik Filipović - 4 +17 Tarik Filipović - 1 Celebrity Divna Lejla Filipović objavila fotografiju s Tarikom iz Rovinja: ''Vas dvoje ste mi stvarno top''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene