Uvijek vesela i nasmijana

Indira Levak otkrila da ima i neostvarenih želja: ''Treba uvijek sanjati i težiti nečemu, inače ništa nema smisla''

Indira Levak Indira Levak Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 2 Indira Levak - 4 Indira Levak Indira Levak - 1 Indira Levak +19 Indira Levak Galerija

Indira Levak na sceni je dugi niz godina, a publici je posebno draga zbog svoje neizmjerno pozitivne energije kojom zrači.

Naša pjevačica Indira Levak u intrevjuu za portal Azra.ba otkrila je sve o svojim poslovnim uspjesima, ali i poneki detalj iz privatnog života.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

Indira je javnosti poznata po svojoj vedrini, pozitivnoj energiji, a evo kako joj uvijek uspijeva biti dobre volje. 

"Muzika je moj život. Školovana sam muzičarka, sviram instrumente, pišem stihove, uvijek mi je u glavi neka melodija. Sve važne trenutke u životu vežem uz određene pjesme. I u posljednje dvije godine, kada nije bilo koncerata, ja sam stalno nešto snimala, pjevala, jer život je ljepši uz omiljene taktove koji izmamljuju osmijeh na lice. Tako da to je i odgovor na vaše pitanje, ne moram ja ništa održavati, to sam ja, uvijek imam razloga za sreću".

Vrijeme provedeno na pozornici za nju predstavlja susret s publikom, dobar provod i zajedničko pjevanje. Pjevačica je priznala i kako se na pozornici uvijek osjeća kao kod kuće.

A je li muzika oduvijek bila njezin životni san?

"Oduvijek. To sam prepoznala kao djevojčica, a otac me upisao u muzičku školu i u potpunosti me usmjerio. Bilo je i važno da se ne bojim sanjati, maštati, željeti, da se nisam obazirala na komentare poput „Ti to ne možeš“, „Primi se radije pravog posla“. Nije bilo uvijek lako, ali je bilo sve ono što sam željela i na kraju ostvarila. Živim svoj san".

Kad se ugase svjetla reflektora Indira najviše uživa u miru svog doma. Ima tri mačke u stanu, ali i jednu malenu stafordicu koja je njoj i suprugu Miroslavu promijenila život. Najviše je veseli gledati kako se zajedno igraju i rade ludorije.

Njezina neostvarena želja je:

"Čovjek bez želja ne postoji, treba uvijek sanjati i težiti nečemu inače ništa nema smisla. Moj san je imati kućicu s dvorištem za moje životinje, vjerujem da ću i to ostvariti uskoro".

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +19 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 7 Severina - 8 Severina - 3 Severina - 2 +31 Severina - 1 Celebrity Severina u ulozi modela i s frizurom koju je baš neobično vidjeti na njoj, pogledajte kako se snašla na modnoj pisti!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene