Svi žele njegove kreacije

Hrvatski dizajner svoje je kostime izradio za brojne svjetske zvijezde, a sad je red došao i na ovu: ''Iznimno sam ponosan''

Juraj Zigman Juraj Zigman Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Doja Cat - 4 Doja Cat - 3 Doja Cat - 2 Doja Cat - 1 Juraj Zigman Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović +15 Juraj Zigman i supruga Ines Perović Galerija

Nakon svjetski popularne Beyonce, na red za kreaciju našeg dizajnera Juraja Zigmana došla je i pjevačica Doja Cat, svojim kostimom pohvalio se na društvenim mrežama.

Nakon pjevačica kao što su Nicki Minaj, Beyonce i Lizzo, naš domaći dizajner Juraj Zigman sad je izradio kostim i za popularnu pjevačicu Doju Cat.

Naime, Doja je zasjala na pozornici u Zigmanovom potpuno crnom kostimu u sklopu svoje "Scarlet turneje".

"Ponosan sam što sam dio ovoga", napisao je u opis objave na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

"Napisah ja jednom da je Zigman, u kreacijama, ispred svog vremena, bravo!", "Zigmane, nikada ne razočaraš","Ikonično", "Perfektno napravljeno", pisali su mu oduševljeni pratitelji.

Zigman je za Doju napravio bodi koji je imao istaknut prednji dio nalik na trbušne mišiće, a rukavi i ''gaćice'' bili su kožni.

Oblačio je i Cardi B, Ritu Oru te djevojke iz britanske ženske grupe Little Mix, a nedavno je izradio i kostim za kontroverznog američkog youtubera Logana Paula.

Također, često radi kreacije i za naše poznate zvijezde, a njegov kombinezon nosila je i Albina Grčić kad je Hrvatsku predstavljala na Euroviziji 2021. godine.

Zigman je, inače, u braku s Ines Perović, a zajedno imaju i sina Edgara kojeg su dobili 2018. godine.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Hranjec u seriji ''Zauvijek susjedi'' Lucija Hranjec - 2 Lucija Hranjec - 12 Lucija Hranjec - 11 +15 Lucija Hranjec - 10 Nekad i sad Gledali smo je u domaćoj hit-seriji početkom 2000-ih, a onda se potpuno povukla iz javnosti, nitko ne zna gdje je danas

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Danica Šuput i Bloom - 2 Danica Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput - 1 +32 Maja Šuput Celebrity Pogledajte zašto se mali Bloom narugao Maji Šuput, njegova reakcija je urnebesna: ''Kako se mama smije?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene