Nadmašila samu sebe

Grudi je prekrila komadićem prozirne tkanine ispod kojeg se sve vidjelo, evo zašto su se u čudu za njom okretali!

Doja Cat Doja Cat Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Doja Cat - 3 Doja Cat - 2 Doja Cat - 1 Doja Cat - 3 Doja Cat - 2 Doja Cat - 1 Doja Cat - 8 Doja Cat - 7 Doja Cat - 6 +0 Doja Cat Galerija

Doja Cat u prozirnom je topiću stigla na zabavu u New Yorku, a s njezinih grudi nikome nije bilo lako skrenuti pogled.

Američka reperica Doja Cat poznata je po svojim bizarnim i neobičnim outfitima, no onim posljednjim u nizu u kojem je stigla na zabavu modnog dizajnera Jeana Paula Gaultiera u New Yorku, uspjela je nadmašiti samu sebe.

27-godišnja Doja izabrala je prozirni topić u kojem su se njezine grudi jasno vidjele i nije bilo lako skrenuti pogled s njih, a iskombinirala ga je sa šarenim hlačama i nekoliko modnih detalja poput torbice, remena, naočala i nakita.

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje nakon što se odlučila suočiti s negativnim komentarima koje dobiva od jednog dijela pratitelja na društvenim mrežama.

"Ljudi ne žele prihvatiti da ih omalovažavam pa to pokušavaju svaliti na Cardi Nicki i Meg i svaku drugu repericu. Ne osuđujem repere, nego kritičare. Ne omalovažavam ljude koji me inspiriraju, ne omalovažavajte ljude na koje se ugledam. Ne omalovažavam nikoga osim *ebenih lažnjaka sa svojim komentarima", poručila je te najavila da će njezin novi album, "Scarlet", biti objavljen 22. rujna.

Uz to je dodala i da će njezina buduća glazba biti autentična nakon što je kanalizirala sav bijes koji je osjećala prema glazbenoj industriji u eklektičan album koji spaja rap, soul i R'n'B glazbu s jazzom. 

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 3 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 2 Kerry Katona - 1 +20 Kerry Katona - 1 Nekad i sad Skinula je 19 kilograma i sad se šepuri pred fotografima: Bivša glazbena zvijezda ponosno je pokazala svoju novu figuru!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard s majkom +13 Gedeon Burkhard Nekad i sad Pamtimo ga kao zgodnog detektiva iz serije Inspektor Rex, a danas privlači pažnju neobičnim ljubavnim životom i više ga nije lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene