Viralni hit

Je li ovo najbizarniji intervju koji ste dosad vidjeli? Novinarku je ostavila bez teksta, a šokirala je i pojavom!

Doja Cat Doja Cat Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Doja Cat - 1 Doja Cat - 2 Doja Cat - 3 Doja Cat - 4 Doja Cat Doja Cat - 1 Doja Cat - 2 Doja Cat - 4 +0 Doja Cat - 7 Galerija

Bizarni intervju reperice Doje Cat na ovogodišnjoj Met Gali postao je viralni hit.

Na ovogodišnjoj Met Gali odana je počast modnoj ikoni Karlu Lagerfeldu, koji je preminuo 2019. godine, a reperica Doja Cat inspiraciju za svoje izdanje pronašla je u dizajnerovoj mački Choupette.

Pogledaj i ovo Doja Cat Nadmašila samu sebe Grudi je prekrila komadićem prozirne tkanine ispod kojeg se sve vidjelo, evo zašto su se u čudu za njom okretali!

Doja se na prestižnom događaju pojavila kostimirana u voljenu ljubimicu pokojnog dizajnera te je čak na licu mala prostetičke dodatke koji su joj pomogli da još više nalikuje mački, a koliko se uživjela u ulogu, najbolje pokazuje intervju koji je postao viralni hit.

Repericu je na crvenom tepihu zaustavila novinarka Voguea, koju su zanimali detalji njezina neobična outfita, no ona joj je na svako pitanje odgovorila mijaukanjem.

Na licu voditeljice jasno se vidjelo da je bila zatečena njezinim odgovorima, no nakon prvotnog šoka prihvatila je igru i uspjela je nastaviti intervju.

Doja nije jedina na Met Gali nosila kostim ove proslavljene mačke. Glumac i glazbenik Jared Leto bio je od glave do pete odjeven kao Choupette, zbog čega ga nitko nije ni prepoznao sve dok nije skinuo veliku mačju glavu i pokazao svoju.

Mnogi su očekivali da će i dizajnerova 11-godišnja ljubimica prisustvovati ovogodišnjem događaju s obzirom na to koliko je bila važna Lagerfeldu.

Njezini agenti izvijestili su da je odlučila "ostati u miru i udobnosti svoga doma".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)

"Odajemo počast mome tati svaki dan od njegova odlaska i jako smo dirnuti što vidimo da je još jedan dan posvećen njemu", glasi objava na službenom računu Choupette na Instagramu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +24 Charles Pearce - 4 Celebrity Ella Dvornik napokon progovorila o svojem braku, evo kako je komentirala sve glasnija šuškanja o razvodu od Charlesa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene