Preko 30 tisuća kristalića

Na crvenom tepihu pojavila se poput bića s druge planete, a za ovakav izgled pripremala se čak pet sati!

Doja Cat - 4 Doja Cat - 4 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Doja Cat - 8 Doja Cat - 7 Doja Cat - 6 Doja Cat - 5 Doja Cat - 1 Doja Cat - 2 Doja Cat - 3 +0 Doja Cat - 4 Galerija

Doja Cat iznenadila je sve svojim neobičnim crvenim outfitom na tjednu haute couturea u Parizu, a spomenutim outfitom se pohvalila i na društvenim mrežama.

Pjevačica Doja Cat u posljednje vrijeme sve više nas iznenađuje svojim modnim odabirima, a ovog puta bila je prava atrakcija na modnoj reviji Schiaparellija.

Pogledaj i ovo showbuzz ma bravo! Lady Gaga još jednom pokazala veliko srce, svi je hvale zbog poteza prema kolegici kojoj je trebala pomoć!

Izgledala je baš kao da je došla s druge planete jer je u crvenoj boji od glave do pete, a kosu su joj sakrili ispod maske pa se činilo kao da je ćelava. Crvena haljina čiji je gornji dio bio od satena, a donji s neobičnim crvenim detaljima izbočenim po tkanini - također nije mogla proći nezamijećeno.

Po golim djelovima tijela imala je detalje crvenih svjetlucajućih dijamantića kojih kažu da je bilo čak 30.000, a do izražaja su dolazile i viseće crvene naušnice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Niz fotografija je podijelila na svom Instagram profilu, a dobila je preko 971 tisuće lajkova - komentare je zabranila.

Inače, 2022. godine paradirala je također u neobičnoj kombinaciji na dodjelama nagrada Grammy, a još onda su joj mnogi poručili da promijeni stilista.

Doja, koja je rođena i odrasla u Los Angelesu, u tinejdžerskoj dobi počela je raditi na glazbi i objavljivati je na SoundCloudu, mrežnoj platformi za distribuciju zvuka, a danas je jedna od najuspješnijih mladih pjevačica.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. +31 Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Nekad i sad Pogledajte koliko se Kolinda Grabar-Kitarović promijenila od 2006. godine, jedna razlika posebno upada u oči!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić - 3 +5 Zdravko i Marina Mamić - 2 Zanimljivosti Sve žene Zdravka Mamića: Prvom suprugom oženio se dva puta, a od druge se razveo zbog 30 godina mlađe?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene