Kakav duo!

Ljubimica Davida Beckhama je odrasla: Bivši nogometaš i njegova kći napravili kaos u Italiji!

David Beckham David Beckham Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham +0 David Beckham Galerija

David Beckham je zajedno sa kćeri Harper posjetio Veneciju, a ovaj duo izazvao je oravu pomutnju na ulicama Venecije.

Slavni nogometaš David Beckham zajedno sa desetogodišnjom kćeri Harper posjetio je Veneciju, a tamo su pogledali i kazališnu predstavu.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

Za taj događaj David je odjenuo elegantno crno odijelo, bijelu košulju i crne lakirane cipele, dok je djevojčica imala elegantnu dugu rozo-ljubičastu haljinu golih ramena. Zjedno su šetali držeći se za ruke.

Talijanski modni dizajner i poduzetnik Domenico Dolce također je bio nazočan i hodao je odmah iza Beckhamovih.

Paparazzi su ih snimili u još jednom vrlo emotivnom trenutku dok su plovili u gondoli.

Naime, David je svoju ljubimicu grlio i davao joj poljupce u obraz.

David je za tu prigodu nosio bijele lanene hlače i plavu košulju, dok je Harper imala bijelu haljinicu na bretele i sunčane naočale. Djevojčica je izgledala vrlo sretno u društvu svoga tate.

Victoria i David nedavno su oženili najstarijeg sina Brooklyna, a srednji sin Romeo proslavio je treću godišnjicu veze s djevojkom Miom Regan.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +11 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene