Nije sve kako se čini

Svi sumnjaju da iskorištava slavnu zaručnicu samo zbog jedne stvari, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da to baš i nije tako?

Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) +0 Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears i Sam Asghari snimljeni su na egzotičnom odmoru na Havajima, gdje je on pokazao svoju pažljivu stranu, a par objektive paparazza nije mogao izbjeći.

Bivša pop-princeza Britney Spears nastavlja uživati ​​u svojoj nedavno stečenoj slobodi, a ovih je dana snimljena sa zaručnikom Samom Asgharijem na odmoru na Havajima.

Pogledaj i ovo Sam Asghari - 6 O svemu se i on oglasio! Stare fotografije supruga Britney Spears dokaz su novih detalja o mučenju koje je proživljavao s pjevačicom: ''Imao je modrice, ona je nosila noževe...''

41-godišnja Britney i 27-godišnji Sam uhvaćeni su na jednoj od tamošnjih rajskih plaža, i to baš u slatkom trenutku u kojem joj je on brižno pomogao obući ogrtač prije nego što su se zajedno otputili u nepoznatom pravcu.

Par je inače u vezi od 2016. godine i isprva se naveliko šuškalo da je on samo iskorištava zbog slave i novca, a neki su i dalje u to uvjereni iako postoje ovakve paparazzo fotografije koje pokazuju njegovu nježnu i pažljivu stranu.

Vijest o zarukama Britney je objavila u rujnu prošle godine, a mlađahnog je Sama upoznala na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party". On joj je, navodno, odmah nakon snimanja dao svoj broj telefona, ali prošlo je čak pet mjeseci prije nego što su konačno izašli na spoj.

Javnost je za njihovu vezu doznala 2016. godine, nakon što je on na društvenim mrežama objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju, a ostao je uz nju i u najtežim trenucima te joj je bio golema podrška, čime je donekle utišao zlobne jezike.

Britney iza sebe već ima dva propala braka. 2004. godine udala se za prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera u Las Vegasu nakon burne noći, no brak je poništen nakon svega 55 sati.

Pola godine kasnije pjevačica je već bila zaručena za pratećeg plesača Kevina Federlinea, s kojim se brzo i vjenčala te dobila dva sina. 2006. godine par je potvrdio razvod, a za Britney je krenuo "početak njezina kraja". Naime, tu istu godinu obilježili su njezini brojni skandali, poput okorjelog tulumarenja, pijančevanja, napada na paparazze te javnog brijanja glave, zbog čega je bila i prisilno hospitalizirana.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić podijelila video u kojem šeće u prozirnoj haljini, za to ima bome i lijep razlog!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) +7 Nick Nolte (Foto: IMDB) Nekad i sad Bio je tiha ženska patnja, a onda se zapustio i na ulici ga više nije moguće prepoznati, svi se pitaju zašto si je to učinio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene