Evo što on kaže

Zbog fotke s Aleksandrom Prijović zamijenili su ga za zgodnu brinetu, a sada se i sam oglasio: "Slika koja je nastala bila je ustvari..."

Božo Kralj Božo Kralj Božo Kralj/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj i Aleksandra Prijović Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 4 Božo Kralj - 3 Božo Kralj - 1 Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 5 Božo Kralj - 1 Božo Kralj - 3 Božo Kralj - 4 +6 Božo Kralj - 2 Galerija

Božo Kralj oglasio se u medijima nakon što je njegova fotografija s Aleksandrom Prijović izazvala veliki interes javnosti i medija.

Naš poznati frizer i pjevač Božo Pavlić, poznat i pod imenom Božo Kralj ovih se dana našao u središtu domaćih, ali i regionalnih medija i to nakon što je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju s Aleksandrom Prijović iz Arene Zagreb.

Fotografija je izazvalo veliko zanimanje jer su se mnogi zapitali tko je zgodna brineta s Aleksandrom, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje kada su otkrili da je ljepotica, zapravo Božo.

"Iskreno, nisam ništa očekivao niti planirao. Otišao sam sa svojim društvom na koncert Aleksandre Prijović jer nju obožavam kao osobu. Također, njene pjesme slušam konstantno. Slika koja je nastala bila je u stvari rođendanski poklon od moje zaista drage prijateljice, ali nikad ne bih rekao da će privući toliko medijske pažnje“, izjavio je Božo za 24sedam.rs.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Božidar Pavlić (@bozo_kralj_star)

Uz to je otkrio i što je po njegovu mišljenju najviše zaslužno za Aleksandrin uspjeh.

"Smatram da je za Aleksandrin uspjeh najviše zadužena njena karizma i skromnost, zatim iskrenost koju je publika očigledno prepoznala. Mene su privukle i njene pjesme pune emocija i ljubavi i u kojima se, vjerujem, većina nas može poistovjetiti te njen nevjerojatan glas“, zaključio je.

Božu na Instagramu prati više od deset tisuća ljudi, s kojima svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života.

Inače, gdje god da se pojavi, privlači veliku pozornost, a jednom je prilikom otkrio i da ima velik broj obožavatelja te da mu se često udvaraju oženjeni muškarci.

"Ne znam što ih toliko pali kod mene, ali najviše mi se javljaju upravo oženjeni muškarci, sanjare o noći provedenoj sa mnom. Mogu zaključiti da je to zbog moga atraktivnog izgleda, ali iskreno mi je žao njihovih žena", izjavio je jednom prilikom za Jutarnji list.

U jednom od prijašnjih intervjua objasnio je i da se on osjeća kao muškarac, iako njeguje ženski izgled i ljepotu.

"To je zato što volim androgeni izgled, volim njegovanu kožu i kosu, obožavam šminku. Mislim da je to sve dio života i da uopće ne bi trebale postajati neke predrasude prema tome jer odjeća i svi kozmetički preparati apsolutno mogu biti uniseks. Ja sam muškarac iz budućnosti", zaključio je Božo.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Filip Živojinović Filip Živojinović Lepa Brena, Aleksandar Živojinović, Boba Živojinović i Viktor Živojinović +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 Celebrity Tko je čovjek koji stoji iza Aleksandre Prijović? Njemu duguje sve što ima: "Ja sam zbog tebe ovdje gdje jesam"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +10 Declan Rice i Lauren Fryer Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene