Njemu to ne smeta!

Svi su se pitali tko je ova zgodna brineta pored Aleksandre Prijović, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje!

Božo Kralj i Aleksandra Prijović Božo Kralj i Aleksandra Prijović Božo Kralj/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 6 Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 10 Božo Kralj - 8 Božo Kralj - 7 Božo Kralj - 5 Božo Kralj - 3 Božo Kralj - 4 Božo Kralj - 1 +5 Božo Kralj - 2 Galerija

Božo Kralj pohvalio se fotografijom s Aleksandrom Prijović, na čijem je koncertu bio u Areni Zagreb.

Naš vizažist i frizer Božidar Pavlić, poznat i pod imenom Božo Kralj, pohvalio se da je bio na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, gdje je plijenio pozornost svojim atraktivnim izgledom.

"Savršena noć" napisao je Božo uz fotografiju na kojoj pozira s Aleksandrom, a mnogi su se i zapitali tko je ta zgodna brineta s popularnom pjevačicom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Božidar Pavlić (@bozo_kralj_star)

"A lažeš", "Bravo", "Opa", "Predivan si, drug moj", "Božo Bog", komentirali su njegovi pratitelji.

Božu na Instagramu prati deset tisuća ljudi, s kojima svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života.

Inače, gdje god da se pojavi, privlači veliku pozornost, a jednom je prilikom otkrio i da ima velik broj obožavatelja te da mu se često udvaraju oženjeni muškarci.

"Ne znam što ih toliko pali kod mene, ali najviše mi se javljaju upravo oženjeni muškarci, sanjare o noći provedenoj sa mnom. Mogu zaključiti da je to zbog moga atraktivnog izgleda, ali iskreno mi je žao njihovih žena", izjavio je jednom prilikom za Jutarnji list.

U jednom od prijašnjih intervjua objasnio je i da se on osjeća kao muškarac, iako njeguje ženski izgled i ljepotu.

"To je zato što volim androgeni izgled, volim njegovanu kožu i kosu, obožavam šminku. Mislim da je to sve dio života i da uopće ne bi trebale postajati neke predrasude prema tome jer odjeća i svi kozmetički preparati apsolutno mogu biti uniseks. Ja sam muškarac iz budućnosti", zaključio je Božo.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 +18 Martina Vrbos - 7 Nekad i sad Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Bobak Barbara Bobak - 3 Barbara Bobak - 4 Barbara Bobak +6 Barbara Bobak - 1 Celebrity Novi hit mlade srpske pjevačice najslušaniji je u Hrvatskoj, evo kako zvuči pjesma koja je sve osvojila i pomela konkurenciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene