je li pogriješila?

Glumačka zvijezda pohvalila se novim pothvatom pa neočekivano postala meta kritika, fanovima je jedna stvar zasmetala!

Blake Lively - 1 Blake Lively - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 2 Blake Lively - 4 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 Blake Lively - 1 Blake Lively i Ryan Reynolds - 1 Blake Lively i Ryan Reynolds - 3 Blake Lively - 4 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 +19 Blake Lively - 1 Galerija

Blake Lively predstavila je svoju liniju alkoholnih osvježavajućih pića, ali umjesto pohvala naletjela je na ismijavanje jer ona prva ne pije alkohol.

Holivudska glumica Blake Lively na svojim se društvenim mrežama pohvalila novim velikim pothvatom, a otkrila je kako njezina tvrtka Betty Buzz odsad prodaje i osvježavajuća alkoholna pića s okusom voća.

Blake je na fotografiji držala pladanj s tri limenke pića, a u opisu fotografije napisala je: ''Piće nije moja stvar. Ali dobar okus j****o jest! Domaći recepti. Pravo voće. Pravi sastojci. Kvalitetno piće. Ne s****e. I prava ušteda vremena. Zato sam to i osmislila.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

No, iako su je u komentarima pratitelji pohvalili i neki otkrili da jedva čekaju probati piće, drugi su se pomalo okomili na glumicu i postala je meta ismijavanja jer je i sama priznala da ne pije alkohol, a sada ga prodaje.

''Ako ti ne piješ… Kako znaš da onda ova pića imaju dobar okus?'', ''Ja ne pijem, ali vi biste trebali'', ''Ovo je presmiješno, ne piješ, a nama prodaješ smeće'', pisali su joj u komentarima.

Blake se na te komentare nije osvrtala, a podršku su joj dali i brojni poznati kolege i njezine prijateljice.

''Alkohol nije tvoja stvar, ali kad napraviš piće za nekog drugog, taj drugi itekako se dobro zabavlja (ja sam taj netko)'', našalila se Gigi Hadid u komentaru.

Inače, Lively je 2018. godine otkrila da sjajno miješa piće ostalima iako ona sama ne pije. Uz to je otkrila i da jednostavno ne voli piti alkohol jer ne voli osjećaj poslije toga.

''Otkrila sam da se jednostavno ne osjećam dijelom toga'', rekla je Blake za People.

A svoju tvrtku Betty Buzz osnovala je 2021. godine.

''Tijekom proteklih mnogo godina miješanja, ali ne i ispijanja koktela, postalo je jasno da su mikseri neopjevani heroji svijeta pića i zaslužuju ljubav jednako kao i alkohol'', napisala je glumica.

''Proveli smo više od tri godine izrađujući Betty Buzz i jako smo uzbuđeni što će je ljudi konačno kušati'', rekla je.

Inače, Blake je u sretnom braku s glumcem Ryanom Reynoldsom, a mnogima su upravo oni omiljeni par Hollywooda. Svojom jednostavnošću i iskrenom ljubavi osvojili su ljude diljem svijeta, a zajedno imaju i četvero djece.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson kao Nikita - 2 Peta Wilson - 1 Peta Wilson - 2 Peta Wilson - 3 +8 Peta Wilson Nekad i sad Svi je pamte kao fatalnu plavušu Nikitu, a evo kako izgleda 22 godine nakon što je snimljena posljednja epizoda te hit-serije!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac - 6 Josipa Rimac - 1 Josipa Rimac - 4 Josipa Rimac - 2 +14 Josipa Rimac - 5 Celebrity Josipa Rimac prvi put u javnosti nakon udaje za bivšeg agenta SOA-e, osmijeh s lica nije skidala unatoč mjestu na koje je dolazila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene