Opa!

Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Ryan Reynolds i Blake Lively Ryan Reynolds i Blake Lively Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds - 2 Blake Lively i Ryan Reynolds - 1 Blake Lively i Ryan Reynolds - 3 Blake Lively - 2 Blake Lively - 4 Blake Lively - 3 Blake Lively - 1 Blake Lively i Ryan Reynolds Ryan Reynolds i Blake Lively Blake Lively - 10 +18 Blake Lively - 11 Galerija

Ryan Reynolds i Blake Lively navodno su kupili kuću u Sjevernom Walesu što je potaknulo nagađanja kako bi se iz New Yorka uskoro mogli preseliti u malo selo.

Prema pisanju stranih medija, jedan od omiljenih holivudskih parova Ryan Reynolds i Blake Lively kupili su kuću vrijednu 1,5 milijuna funti u selu Marford, u Sjevernom Walesu pa se njihovi obožavatelji pitaju sele li se iz New Yorka.

Pogledaj i ovo Blake Lively Rodila četiri puta! Jedna od najljepših žena pokazala trbuh dva mjeseca nakon poroda pa izazvala nevjericu: "Kako izgledaš ovako dobro?"

The Sun izvještava da se Ryan obvezao kupiti kuću za svoju suprugu i njihovo četvero djece, nakon što je kupio udio u velškom nogometnom timu Wrexham FC, zajedno sa svojim kolegom Robom McElhenneyem.

Iako oni tu vijest nisu zasad službeno potvrdili kupnja nekretnine u Walesu imala bi smisla obzirom na to da često tamo borave, a Blake je nedavno viđena kako ponosno fotografira Ryana i njihovu djecu na stadionu njegova nogometnog kluba.

Blake i Ryan još nisu ni otkrili ime i spol svog četvrtog djeteta koje je rođeno u veljači, a i malo je vjerojatno da će to učiniti, obzirom da žele da njihova djeca odrastaju što dalje od medija i javnosti. Uz novorođenče, Blake i Ryan imaju kćer 8-godišnju kćer James, 6-godišnju Inez i 3-godišnju Betty s kojima su u javnosti viđeni tek nekoliko puta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda +2 Bridget Fonda Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 4 Luka Nižetić +24 Luka Nižetić - 1 Celebrity Luka Nižetić uhvaćen je u izlasku u neobičnom kompletu koji privlači znatiželjne poglede, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene