Koja je kombinacija vama najbolja?

Svi pričaju o topu i kožnoj minici koje je Prija nosila u Osijeku, ali ima tu još seksi outfita kojima je pokorila Osijek!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivan Peric / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 1 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 1 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 +20 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Galerija

Aleksandra Prijović održala je tri od pet koncerata u Osijeku, a svojim odjevnim kombinacijama oduševila je publiku, posebno se isticao kombinezon na posljednjem koncertu.

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći od ukupno pet koncerata u Osijeku, a kao i za svaki nastup na ovoj turneji posebno se sredila.

Prija, kako je od milja sada svi zovu, na svakom koncertu izmijeni dvije modne kombinacije, a njezine outfite u Osijeku obilježavaju tisuće cirkona.

Na posljednjem nastupu u Gradskom vrtu koncert je otvorila u neobičnom kombinezonu koji s jedne strane nije imao ni rukav ni nogavicu, a pozornost je ukrao i prorez na njezinu dekolteu. U drugoj polovici večeri Aleksandra se preodjenula u kožnu minicu i top, a imala je i visoke kožne čizme na petu.

Koji je outfit Priji bolje pristajao?

  • Kombinezon
  • Kožni komplet

Ukupno glasova:

Prvu večer u Osijeku Prijovićka je otvorila u po mnogima najljepšoj haljini dosad, u kojoj je izgledala poput šljokičastog cvijeta. A kako je izgledala u svim kombinacijama, prisjetite se u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Celebrity Kakvo iznenađenje! Aleksandra Prijović na pozornici zapjevala s mamom, poslušajte kako su zvučale!

Podsjetimo, nakon današnjeg odmora Aleksandra u Osijeku nastupa još 17. i 18. veljače.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kekin i sin Vito Mile i Ivana Kekin Mile i Ivana Kekin Mile Kekin - 7 +21 Mile Kekin - 6 Celebrity Mile Kekin pozirao sa sinom koji nema naviku pojavljivati se na mjestima gdje su kamere, malo tko je dosad znao kako izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene