Prirodna ljepotica

Lana Klingor Mihić dokaz je da ljepota nije prolazna, a njene fotke iz 2006. godine to i potvrđuju!

Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 4 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 1 Snježana Schillinger, Lana Klingor Mihić, Marko Grubnić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić i Ante Mihić +15 Lana Klingor Mihić - 4 Galerija

Lana Klingor Mihić početkom 2000-ih žarila je i palila hrvatskom scenom nakon što se pridružila grupi ET, a fanove je šokirala kad je odlučila riješiti se jednog detalja.

Lana Klingor Mihić početkom 2000-ih godina bila je jedna od najljepših djevojaka hrvatske scene nakon što se pridružila bendu ET.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić samo opušteno Lana Klingor svoje pratitelje nasmijala priznanjem da radi ono što i mnoge druge žene: "Život je prekratak"

Brojne promocije, eventi i događanja nisu prolazili bez nje, a sada su se pojavile i njene fotografije iz 2006. godine.

Na jednoj promociji parfema Klingor se družila sa Snježanom Schillinger i Markom Grubnićem, a mlađahna Lana svoju je vitku figuru skrivala u trapericama i zelenoj vesti.

Njen zarazni osmijeh godinama je bio njen glavni adut, a Lana je skoro cijelog života vjerna i svojoj tamnoj dugoj kosi. Ipak, ove godine pjevačica je iznenadila svoje fanove kad je na svojim društvenim mrežama objavila da je svoju kosu ošišala skroz na kratko.

Lana je danas majka tri kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

Iako je nekad bila pjevačica, Lana je danas strast pronašla u kuhanju, a puno vremena provodi i sa svojim najdražim životinjama – psima.

Ranije ove godine na svojem profilu na Instagramu otvoreno je progovorila i o operaciji grudi, a otkrila je da je odlučila zamijeniti silikone koje je ugradila prije 21 godinu novima.

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ukoliko imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je tada.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 2 Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 9 +12 Yasmine Bleeth - 5 Nekad i sad Žarila je i palila u seksi kostimu 90-ih pa se povukla iz javnosti, a sad se pojavila nakon dugo vremena i šokirala izgledom!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić +21 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene