do pupka!

Lana Klingor prije 17 godina zavodila je u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući, ovakav dekolte stvarno se ne viđa često!

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić, Ante Mihić (FOTO: Instagram) Lana Klingor Mihić Lana Klingor (Foto: Instagram) +0 Lana Klingor (Foto: Instagram) Galerija

Lana Klingor Mihić 2005. godine pojavila se na božićnom koncertu grupe Magazin u haljinici s dekolteom koji seže do pupka.

Pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić domaćoj javnosti postala je poznata 2001. godine kada se pridružila popularnoj domaćoj grupi ET, a od tada se nije puno promijenila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lana Klingor - 4 ''nije me strah'' Lana Klingor Mihić o starenju: ''Svako životno doba ima svoje čari, svjesna sam da se ne mogu uspoređivati s curama od 25 godina''

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2005. godine, kada je napustila grupu i započela samostalnu karijeru, a u tu je vrijeme imala hrabre modne odabire.

Lana se prije 17 godina na božićnom koncertu grupe Magazin u Zagrebu pojavila u haljinici s dekolteom koji je sezao sve do pupka i ne pamtimo da smo je ikada poslije vidjeli u izazovnijem izdanju.

Inače, Lana se nedavno podvrgnula se operaciji grudi, o čemu se oglasila na svojem Instagramu gdje je otkrila da je odlučila zamijeniti silikone koje je ugradila prije 21 godinu novima.

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ukoliko imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je na društvenoj mreži, pa je pokazala i kako izgleda nakon operacije.

Lana je danas majka tri kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 +0 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Nevjerojatnoj transformaciji naše pjevačice nitko se ne može načuditi, u haljini s prorezom i 50 kila manje sve je očarala!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Sandra Bagarić Sandra Bagarić (Foto: Goran Perešin) +0 Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Celebrity Sandra Bagarić u supruga se zaljubila dok joj je bio profesor, a blista u njegovu zagrljaju i nakon 24 godine braka!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene