Zar već toliko?

Od hit-filma prošlo je 30 godina, a evo kako danas izgleda slatkica duge kose i čime se bavi!

Lisa Jakub Lisa Jakub Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Jakub Lisa Jakub - 7 Lisa Jakub - 1 Lisa Jakub - 2 Lisa Jakub - 6 Lisa Jakub - 5 Lisa Jakub - 4 Lisa Jakub - 3 Lisa Jakub - 2 +0 Lisa Jakub - 1 Galerija

Klasični obiteljski film ''Tatica u suknji'' ove godine slavi 30. obljetnicu.

Klasični obiteljski film ''Tatica u suknji'' ove godine slavi 30. obljetnicu.

A glumica Lisa Jakub, koja je glumila najstariju kćer Hillard Lydiu, progovorila je o svojim sjećanjima na snimanje filma tijekom intervjua za Today Extra.

Lisa sada ima 44 godine, a bivša dječja zvijezda koja je postala spisateljica i učiteljica joge izgleda sasvim drugačije od onoga kako je obožavatelji pamte.

Otkako se povukla iz glume 2001. u dobi od 22 godine, Lisa je krenula drugim putem u životu i sada je zagovornica mentalnog zdravlja.

Voditeljima Today Extra rekla je da ju je zvijezda filma Robin Williams, koji je umro 2014., potaknuo da pomaže drugima koji se bore s lošim mentalnim zdravljem.

''Borila sam se s anksioznošću i depresijom cijeli život i Robin je bio vrlo otvoren sa mnom s onim s čime se borio, i to je veliki razlog zašto radim ovo što radim danas'', rekla je.

''Radim u prostoru mentalnog wellnessa i pomažem drugim ljudima koji se bore s traumom, depresijom, tjeskobom i panikom, a to je ukorijenjeno u činjenici da je Robin bio toliko otvoren sa mnom i bio je jedan od prvih ljudi koji pokazala mi je da ovo ne moram sama.''

Na pitanje zašto vjeruje da je film još uvijek tako popularan 30 godina kasnije, Lisa je opet spomenula Robina.

''Glumačka postava, odmah smo se zbližili. Matt Lawrence i Mara Wilson bili su mi kao braća i sestre od početka.''

''Možda je to razlog zašto 30 godina kasnije još uvijek pričamo o tome.''

Mnoge diljem svijeta zanima što se dogodilo s njom nakon toliko godina od filma, a pretprošle se godine Lisa i sama našalila na ovu temu.

Lisa je na svojem Instagramu objavila fotografiju novog članka o sebi s naslovom "Što se dogodilo glumici koja je glumila Lydiju u filmu "Tatica u suknji'?" te je na pitanje i odgovorila.

"Pa, mislim, svašta se dogodilo od 1993. godine pa ćete trebati biti određeniji", napisala je, a zbog svojeg duhovitog odgovora je ponovno dospjela u centar pažnje i o njoj su se raspisali i drugi svjetski mediji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Lizdre-Kurt - 1 Belma Lizdre-Kurt - 3 Belma Lizdre-Kurt - 2 Belma Lizdre-Kurt - 4 +27 Belma Lizdre-Kurt - 5 Nekad i sad Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 2 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari objavila seksi fotografiju s Nives, javila im se poznata kolegica: ''Past će Instagram!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene