''Dominacija!''

Žanamari objavila seksi fotografiju s Nives, javila im se poznata kolegica: ''Past će Instagram!''

Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 1 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 2 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Žanamari Perčić Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 +19 Žanamari Perčić Galerija

Žanamari Perčić pohvalila se zajedničkom fotografijom s Nives Celzijus, a u crnim outfitima pokazale su i više od očekivanog.

Pjevačica Žanamari Perčić na društvenim se mrežama pohvalila fotografijom s kolegicom Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Žanamari je na sebi imala crnu usku haljinu čiji je gornji dio bio nalik korzetu, pa je savršeno istaknuo njezine bujne grudi, ali i fantastičnu liniju. Crveni ruž i srebrna ogrlica sjajno su se uklopile u cjelokupni modni prikaz.

Nives je nosila prozirni crni kombinezon dugih rukava na koji je kombinirala kožni korzet. Stajling je ukrasila bež ružem na usnama i valovitom frizurom. 

"Dominacija", napisala je Žanamari u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Prva u komentarima javila im se pjevačica Pamela Ramljak pa im poručila: "Mjau", dok se glumica Mirna Maras nadovezala: "Past će Instagram". 

"Predivne", "Prave dive", "Gorite", "Slatke ste", "Preprekrasne", "Zločeste u crnom" te mnoštvo emotikona vatrica i srca našlo se u nastavku.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Lizdre-Kurt - 1 Belma Lizdre-Kurt - 3 Belma Lizdre-Kurt - 2 Belma Lizdre-Kurt - 4 +27 Belma Lizdre-Kurt - 5 Nekad i sad Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Stjepana Vukadina Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Instagram +24 Stjepan Vukadin Celebrity Chef Vuki pohvalio se novom fotografijom preslatkog sina, a posebno se potrudio oko njegove frizure, koja je pravi hit!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene