Ma, med medeni!

Chef Vuki pohvalio se novom fotografijom preslatkog sina, a posebno se potrudio oko njegove frizure, koja je pravi hit!

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin DNEVNIK.hr 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Stjepana Vukadina Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Instagram Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 +18 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Galerija

Stjepan Vukadin podijelio je novu fotografiju svojeg preslatkog sinčića Gabriela, a opisom na fotografiji potvrdio je ono što misli cijela Hrvatska.

Član žirija ''MasterChefa'' Stjepan Vukadin podijelio je novu preslatku fotografiju svojeg sina, a vjerujemo da na nju nitko ne može reagirati drugačije nego pohvaliti mališana.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin Stigla prinova! Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

U svojoj priči na Instagramu Vukadin je objavio Gabriela koji je naslonjen na stolić te nasmiješeno gleda u kameru odjeven u bijelu majicu i smeđi prsluk, a tu je i frizurica koja je začešljana u jednu stranu.

Stjepan je na fotografiju dodao samo emotikon meda, što potvrđuje ono što misle svi pratitelji omiljenog chefa - da je mali Gabriel pravi med.

Ponosni tata često dijeli njegove fotografije sa svojim pratiteljima, a ovaj popularni član žirija pokazao je i suprugu Katarinu, s kojom se vjenčao 2019. godine, a sinčića su dobili 2020.

Podsjetimo, u tijeku su prijave za novu sezonu ''MasterChefa'', a nakon prošle, u kojoj je pobjedu odnijela Maja Šabić, gledatelji jedva čekaju vidjeti tko će se sve prijaviti u novu sezonu i odnijeti titulu novog hrvatskog ''MasterChefa'' pod stručnim okom Stjepana, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Lizdre-Kurt - 1 Belma Lizdre-Kurt - 3 Belma Lizdre-Kurt - 2 Belma Lizdre-Kurt - 4 +27 Belma Lizdre-Kurt - 5 Nekad i sad Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 +16 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Celebrity Momčilo Otašević nakon kraha braka s Jelenom Perčin odvažio se na veliku promjenu, sviđa li vam se njegov novi imidž?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene