Tata i sin

Stjepan Vukadin podijelio je privatnu fotografiju s ocem, a zajedno su pozirali povodom posebnog dana

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 +18 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Galerija

Stjepan Vukadin podijelio je prvu fotografiju sa svojim ocem povodom posebnog dana.

Član žirija ''MasterChefa'' Stjepan Vukadin podijelio je prvu fotografiju sa svojim ocem na društvenim mrežama, i to povodom posebnog dana.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin "Dobrodošla, anđele naš mali" Omiljeni chef Vuki dočekao suprugu i tek rođenu kćerkicu kod kuće, fotografije koje je objavio sve su raznježile!

Naime, Stjepanov otac proslavio je 59. rođendan. Tom prigodom Stjepan se s njime fotografirao ispred ukrašene torte na kojoj su gorjele svjećice i zajedno s ocem zapuhao je u njih.

''Tata, sretan ti'', napisao je Stjepan i dodao dva emotikona plava srca.

Vukadin često voli dijeliti obiteljske trenutke sa svojim pratiteljima, a nerijetko se tu pronađu i fotografije njegova neodoljivog sinčića Gabriela.

Na njegovu profilu mogu se pronaći i fotografije sa suprugom Katarinom, s kojom se vjenčao 2019. godine, a sinčića su dobili 2020.

Podsjetimo, Stjepan je s ostatkom ekipe i članovima žirija Melkiorom Bašićem i Damirom Tomljanovićem osvojio i nagradu Zlatni Studio za najbolji reality show ''MasterChef'', a fotografiju s kipićem podijelio je i na svojem Instagramu.

''Hvala svima. Druga zaredom'', napisao je, a pratitelji u komentarima složili su se kako jedva čekaju novu sezonu emisije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 +14 Salma Hayek - 2 Celebrity Salma Hayek pohvalila se haljinom iz koje su joj umalo ispale grudi, a uspjela je zasjeniti i lijepu mladenku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene