Čestitamo!

Slavljenička atmosfera u domu chefa Vukija: Podijelio je privatne fotografije i tako otkrio o čemu je riječ!

Stjepan Vukadin - 5 Stjepan Vukadin - 5 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 30. rođ Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Instagram Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 +19 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Galerija

Jedan od omiljenih članova žirija popularnog showa "Masterchef" imao je razloga za slavlje.

Chef Stjepan Vukadin na Instagramu je objavio fotografiju torte sa svijećicama.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin - 1 ''Dome, slatki dome'' Chef Vukadin uređuje svoj novi dom u koji će useliti nakon dolaska prinove, prve prizore već je pokazao pratiteljima!

Na torti je stajala brojka 30, pa je Vukadin tako otkrio kako slavi okrugli rođendan.

"Hvala svima na lijepim željama", napisao je. 

Fotografiju torte možete pogledati u našoj galeriji.

Nedavno je proslavio i 59. rođendan svog oca, a za tu priliku podijelio je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj zagrljeni pušu svijećice.

Vukadin često voli dijeliti obiteljske trenutke sa svojim pratiteljima, a nerijetko se tu pronađu i fotografije njegova neodoljivog sinčića Gabriela.

Na njegovu profilu mogu se pronaći i fotografije sa suprugom Katarinom, s kojom se vjenčao 2019. godine, a sinčića su dobili 2020.

Podsjetimo, Stjepan je s ostatkom ekipe i članovima žirija Melkiorom Bašićem i Damirom Tomljanovićem osvojio i nagradu Zlatni Studio za najbolji reality show ''MasterChef'', a fotografiju s kipićem podijelio je i na svojem Instagramu.

''Hvala svima. Druga zaredom'', napisao je, a pratitelji u komentarima složili su se kako jedva čekaju novu sezonu emisije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Prorez do stražnjice otkrio je jedan seksi detalj na tijelu Nives Celzijus: ''Jedina dubina izreza na leđima koju prihvaćam''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 4 Ryan Gosling i Eva Mendes - 3 Ryan Gosling i Eva Mendes - 2 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) +25 Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog njega je napustila uspješnu karijeru i posao, a novim je potezom potvrdila pitanje koje već godinama zanima javnost

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene