Kako romantično!

Zbog njega je napustila uspješnu karijeru i posao, a novim je potezom potvrdila pitanje koje već godinama zanima javnost

Ryan Gosling i Eva Mendes - 1 Ryan Gosling i Eva Mendes - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 4 Ryan Gosling i Eva Mendes - 3 Ryan Gosling i Eva Mendes - 2 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Eva Mendes - 5 Eva Mendes - 3 Eva Mendes - 2 +19 Eva Mendes - 1 Galerija

Eva Mendes i Ryan Gosling kriju se od javnosti vrlo dobro, a malo tko zna da glumica ima i tetovažu posvećenu svojem partneru.

Glumački par Eva Mendes i Ryan Gosling zajedno je već više od 10 godina, ali svoj privatni i ljubavni život skriva od javnosti kao zmija noge.

Pogledaj i ovo Eva Mendes Tako je odlučila Jedna od najljepših žena svijeta u rijetkom intervjuu otkrila detalje koje godinama vješto skriva, a njeni fanovi jednu stvar ne mogu prežaliti

Njihova ljubav započela je 2011. godine, a zajedno imaju i dvije kćeri, Esmeraldu i Amandu.

Iako se rijetko zajedno pojavljuju pred kamerama i u javnosti, na fotografijama Eve Mendes uočljiv je jedan detalj. Glumica je ovime pokazala koliko voli svojeg supruga i koliko mu je vjerna. Naime, na lijevom zapešću Eva ima malu tetovažu posvećenu Ryanu.

Na tetovaži piše ''de Gosling'', a glumica je tu novinu prikazala u studenom prošle godine na fotografiji na svojem profilu na Instagramu na kojoj rukom skriva lice te do izražaja dolaze njezine oči i zapešće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Krajem godine pojavile su se i glasine da su se Eva i Ryan vjenčali, a ovime je itekako potvrdila šuškanja jer u hispanoameričkoj kulturi udane žene često dodaju muževo prezime svome koristeći de ('od'), da razdvoje ta dva prezimena.

A Mendes je i u jednom intervjuu Ryana nazvala mužem.

''Ovdje su svi tako gostoljubivi, a moj suprug Ryan i ja divno se provodimo'', izjavila je Eva, koja s poznatim glumcem proteklih nekoliko mjeseci živi u Australiji jer on tamo snima svoj najnoviji film ''The Fall Guy''.

Nije trebalo dugo da Evina izjava postane hit na društvenim mrežama te su o njoj počeli raspravljati njihovi obožavatelji. Fanovi tako pišu da im je baš drago što su napokon potvrdili da su u braku.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Lohan Lana Del Rey Charlie Sheen Ed Sheeran +25 Cameron Diaz Zanimljivosti Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene