To nismo očekivali

Kriju se od javnosti kako znaju i umiju, ali on je sada sve iznenadio i preslatkim obiteljskim detaljima rastopio fanove!

Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 1 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) +2 Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Galerija

Ryan Gosling i Eva Mendes žive podalje od javnosti koliko je to moguće i izbjegavaju pričati o svojoj obitelji, no glumac je ovaj put odlučio učiniti iznimku.

Holivudski ljubavni par Ryan Gosling i Eva Mendes svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti i rijetko razgovaraju o svoje dvoje djece, 7-godišnjoj Esmeraldi i 5-godišnjoj Amadi, a rijetko se s njima i pojavljuju u javnosti.

Pogledaj i ovo Eva Mendes A, znači, tako... Ljepotica koja se povukla iz javnosti slučajno je potvrdila glasine o kojima se šuškalo već neko vrijeme?

No poznati miljenik žena sada je odlučio sve iznenaditi i otkriti nekoliko detalja iz njihova obiteljskog života koji zanimaju njihove obožavatelje. 41-godišnji Ryan je u razgovoru za britanski magazin GQ, priznao da ovih dana traži načine da svoju djecu zabavi i rekao da im je izolacija zbog korone bila teška.

"Naša djeca su u zahtjevnoj dobi i nisu mogle vidjeti drugu djecu i komunicirati s ljudima, iako smo Eva i ja dali sve od sebe", pojasnio je Ryan te dodao da je tijekom karantene morao glumiti više nego na velikom platnu, a i da su djevojčice njegova najzahtjevnija publika.

Bio je to zaista rijedak razgovor o privatnom životu i obitelji, čega se pridržava i Eva.

"Uvijek sam imala jasnu granicu kada su u pitanju moj muškarac i moja djeca. Razgovarat ću o njima, naravno, s ograničenjima, ali neću na društvene mreže postavljati slike našeg svakodnevnog života. A budući da su moja djeca još tako mala i ne razumiju što zapravo znači objavljivanje njihove slike, nemam njihov pristanak.
I zato neću objaviti njihove slike dok ne postanu dovoljno stari da mi daju pristanak", izjavila je Eva putem društvenih mreža kada su ju pratitelji prije nekoliko godina pitali zašto ne objavljuje obiteljske fotografije.

Eva se inače zbog obitelji i majčinstva povukla iz svijeta glume, izbjegava medijsku pozornost i rijetko se pojavljuje u javnosti. Svjetsku je slavu stekla krajem 90-ih kada se pojavila u videospotovima Willa Smitha i Pet Shop Boysa u kojima su je zapazili agenti za talente i tako je započela njezina holivudska karijera.

Prvi film u kojem je glumila bio je horor iz 1998. godine "Djeca kukuruza 5: Polja užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitch", "Prebrzi i prežestoki", "Ghost Rider" te "Grijesi očeva", na čijem je setu 2011. godine upoznala svojeg današnjeg supruga.

Par se vjenčao u strogoj tajnosti i nitko ne zna točno kada ni gdje. U rijetkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz javnosti u nekoliko je navrata naglasila da uživa u majčinstvu i da se, na žalost njezinih brojnih fanova, ne namjerava vraćati glumi.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić - 3 Ivan Temšić - 2 +11 Ivan Temšić - 1 Celebrity Tko je lijepa djevojka koja je osvojila srce našeg MasterChefa? Ne pokazuje je često, ali dijele istu strast!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene