Predivan su par!

Tko je lijepa djevojka koja je osvojila srce našeg MasterChefa? Ne pokazuje je često, ali dijele istu strast!

Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa DNEVNIK.hr 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić - 3 Ivan Temšić - 2 Ivan Temšić - 1 Ivan Temšić Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Finale showa MasterChef - 3 Finale showa MasterChef - 2 Finale showa MasterChef - 1 +5 Pedeset i deveta emisija showa MasterChef - 6 Galerija

Ivan Temšić već je neko vrijeme u vezi s Gabrijelom Runjić, a par i živi zajedno.

Pobjednik posljednje sezone kulinarskog showa "MasterChef" Ivan Temšić osvojio je brojne simpatije nježnijeg spola i dobio tisuće novih obožavateljica i pratiteljica na društvenim mrežama, no njegovo je srce, na njihovu žalost, ipak već neko vrijeme zauzeto.

Pogledaj i ovo Marko Kolak, MasterChef - 17 pamtite ih sve! Pogledajte kako danas izgledaju bivši kandidati MasterChefa, u show su se vratila dobro poznata lica iz prošlih sezona!

To je pošlo za rukom lijepoj Gabrijeli Runjić, a Ivan ju je spomenuo i pred kamerama u showu kada se nije mogao sjetiti boje njezinih očiju, no to mu sigurno nije zamjerila. Ivan na profilu na Instagramu ima nekoliko objavljenih fotografija s lijepom Gabrijelom, a one broje stotine lajkova. Par inače živi zajedno i dijeli strast prema kuhanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Temša 👨‍🍳 (@ivan_temsic)

"Predivni ste", "Prekrasni", "Ljepote mlade", poručili su im njegovi pratitelji.

Ivan je posljednjih nekoliko mjeseci u MasterChefu dokazao koliko je posvećen kuhinji, ali i koliko dobro barata kombinacijama okusa jela te je osvojio prestižnu titulu i novčanu nagradu od 200 tisuća kuna. U borbi protiv Gorane Milaković, s neizvjesnim ishodom do samoga kraja, pobjedu je ipak odnio ovaj kulinarski iznimno vješt 26-godišnji student.

"Pobjeda je bila neočekivana do samog kraja, a to da će moj desert biti bolje izveden od Goginog te da ću ujedno istim i pobijediti, nije bilo ni na kraj pameti", priznao je Ivan u intervjuu za DNEVNIK.hr.

Ispričao nam je i kako su se družili u MasterChefovoj vili dok ih kamere nisu snimale.

"Bilo je svega, od sitnih prepirka, svakako konstruktivnih, druženja uz društvene igre, neuspjelih pokušaja vježbanja, ali u konačnosti sve se svodilo na divno druženje", govori. Naravno, puno se i kuhalo.

"Kuhanje u MasterChef vili je posebna priča, neko malo natjecanje samo za sebe, bez reflektora i kamera, zadovoljiti nepca ostalih ukućana. Tomo i ja smo najčešće bivali u kuhinji kroz cijelo druženje, ali svi su imali pojedinih trenutaka i kreativnih ideja. Tomo se svakako postavio i kao autoritet u samoj kući, više organizacijski", priča nam Ivan.

Ivan, inače rodom iz malog sela u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, prije sedam godine preselio se u Split na studij građevine, a u grad pod Marjanom se nepovratno zaljubio.

"Jednom prilikom sam vlastitoj majci rekao da bih radije bio kruha gladan u Splitu nego bio igdje drugo. Relativno mlad sam napustio svoju životnu okolinu, istraživao sebe, i usput zavolio način života u Splitu. Jednostavno mi odgovara okolina i mislim da sam se u nju uklopio", zaključio je Ivan.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene