Jedva je dočekala!

Omiljena glumica ušla je u svoju najvažniju ulogu života te sve raznježila novim fotografijama: ''Naše malo čudo!''

Kaley Cuoco - 3 Kaley Cuoco - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco - 6 Kaley Cuoco - 5 Kaley Cuoco - 4 Kaley Cuoco - 2 Kaley Cuoco - 1 Kaley Cuoco - 4 Kaley Cuoco Kaley Cuoco - 2 Kaley Cuoco - 1 Kaley Cuoco - 3 +19 Kaley Cuoco Galerija

Kaley Cuoco postala je majka u 38. godini, a na društvenim mrežama podijelila je i koje je ime dala svojem novorođenčetu.

Popularna svjetska glumica Kaley Cuoco podijelila je sretne vijesti koje su u posljednje vrijeme svi iščekivali, postala je majka.

Pogledaj i ovo Kaley Cuoco Veliko iščekivanje! Omiljena glumica tek je nedavno podijelila vijesti o trudnoći, a sad se pohvalila već povećim trbuhom!

Kaley je dobila djevojčicu sa svojim partnerom Tomom Pelphreyjem, a par je otkrio i koje je ime dao svojoj bebi.

''Predstavljamo Matildu Carmine Richie Pelphrey, novo svjetlo naših života! Presretni smo i zahvalni na ovom malom čudu! Hvala liječnicima, medicinskim sestrama, obitelji i prijateljima koji su nam neizmjerno pomogli posljednjih nekoliko dana. Nevjerojatno smo blagoslovljeni. Tom, nisam mislila da bih se mogla još više zaljubiti u tebe, ali jesam'', napisala je u opisu nekoliko fotografija iz bolnice.

Glumica je već podijelila nekoliko selfija s bebom u bolničkom krevetu, a fotografirala je i svog partnera te djevojčicu samu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Inače, vijest o trudnoći Kaley je otkrila listopadu prošle godine, a svoju su bebu odlučili začeti nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Vezu s Tomom započela je ubrzo nakon razvoda od Karla Cooka, s kojim je tri godine bila u braku.

Kaley i Karl vjenčali su se u lipnju 2018., a zanimljivo je da tijekom prve dvije godine braka nisu živjeli skupa.

Razlog tome bio je što su čekali da se završi njihova kuća iz snova, u koju su se uselili u travnju 2020. godine, no čini se da nisu dugo izdržali pod istim krovom.

Prije njega ljubila je kolegu iz serije u kojoj se proslavila, glumca Johnnyja Galeckog, a iza sebe već ima i jedan propali brak s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom, koji joj je ostavio gorak okus u ustima.

"Moj bivši muž u potpunosti mi je uništio značenje riječi 'brak' i on je kriv za razvod jer to nije bila osoba u koju sam se zaljubila. Udala sam se za čovjeka koji se u potpunosti promijenio te sam mislila kako se više nikada neću udati", izjavila je jednom prilikom.

Ryan ju je zaprosio nakon što su zajedno bili samo tri mjeseca, a već tri mjeseca kasnije stali su pred oltar. U braku su bili 20 mjeseci. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.

Kaley je svima najpoznatija po ulozi Penny u sitcomu "Teorija velikog praska".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin, 2006. godina Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević - 3 +26 Momčilo Otašević - 4 Celebrity Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dida Toni sa suprugom +16 Nekad i sad Prepoznajete li ovog gospodina? 2019. ušao je u povijest svojom izjavom, a mnogi ga i danas zaustavljaju na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene