u slatkom iščekivanju

Nakon niza nesretnih ljubavi i dva bolna razvoda konačno je pronašla onog pravog i izgleda sretnije nego ikad!

Kaley Cuoco - 3 Kaley Cuoco - 3 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco - 1 Kaley Cuoco - 2 Kaley Cuoco - 3 Kaley Cuoco - 4 Kaley Cuoco Kaley Cuoco Kaley Cuoco Kaley Cuoco - 7 Kaley Cuoco - 6 Kaley Cuoco - 5 +17 Kaley Cuoco - 4 Galerija

Trudna Kaley Cuoco zablistala je na dodjeli Zlatnih globusa, na kojoj se pojavila u pratnji svojeg partnera i oca djeteta Toma Pelphreya.

Glumica Kaley Cuoco (37) u slatkom je iščekivanu svojeg prvog djeteta, a na dodjeli nagrada Zlatni globus pokazala je poveći trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Kaley Cuoco - 2 Iznenađenje! Poslije niza nesretnih ljubavi, napokon je pronašla onog pravog i godinu od razvoda objavila sretnu vijest!

Lijepa trudnica zablistala je u haljini boje lavande, a predstavila je i novu, tamniju boju kose, zbog koje je nije baš lako prepoznati na prvi pogled jer je većinu karijere bila plavuša.

Na dodjeli se pojavila u pratnji svojeg partnera i budućeg oca djeteta Toma Pelphreya (40), a par je cijelo vrijeme izmjenjivao poljupce i nježnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Glumica je vijest o trudnoći objavila u listopadu na svojem profilu na Instagramu, a tada je otkrila i da će roditi djevojčicu.

Vezu s Tomom započela je ubrzo nakon razvoda od Karla Cooka, s kojim je tri godine bila u braku.

Kaley i Karl vjenčali su se u lipnju 2018., a zanimljivo je da tijekom prve dvije godine braka nisu živjeli skupa.

Razlog tome bio je što su čekali da bude gotova njihova kuća iz snova, u koju su se uselili u travnju 2020. godine, no čini se da nisu dugo izdržali pod istim krovom.

Prije njega ljubila je kolegu iz serije u kojoj se proslavila, glumca Johnnyja Galeckog, a iza sebe već ima i jedan propali brak s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom, koji joj je ostavio gorak okus u ustima.

"Moj bivši muž u potpunosti mi je uništio značenje riječi 'brak' i on je kriv za razvod jer to nije bila osoba u koju sam se zaljubila. Udala sam se za čovjeka koji se u potpunosti promijenio te sam mislila kako se više nikada neću udati", izjavila je jednom prilikom.

Ryan ju je zaprosio nakon što su zajedno bili samo tri mjeseca, a već tri mjeseca kasnije stali su pred oltar. U braku su bili 20 mjeseci. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.

Kaley je svima najpoznatija po ulozi Penny u sitcomu "Teorija velikog praska".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Hilary Swank - 3 Hilary Swank - 2 Hilary Swank - 4 Hilary Swank - 5 +17 Hilary Swank - 6 Celebrity Slavna ljepotica postat će majka u petom desetljeću, a sada je ponosno istaknula poveći trudnički trbuh!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene