Druga sreća

Sve ljubavi vrckave Penny: Prvi joj je suprug bio ovisnik i muška sponzoruša, a drugi joj je vratio vjeru u ljubav

Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco bivši muž (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco Johnny Galecki (Foto: Getty) Kaley Cuoco bivši muž (Foto: Getty) Kaley Cuoco muž (Foto: Getty) Kaley Cuoco tetovaza (Foto: Instagram) +0 Kaley Cuoco bivši muž (Foto: Getty) Galerija

Holivudska glumica Kaley Cuoco najpoznatija je kao vrckava Penny iz serije "Teorija velikog praska".

Nakon dvije godine veze i sedam mjeseci zaruka glumica Kaley Cuoco rekla je sudbonosno "da" svom odabraniku, jahaču Karlu Cooku.

Pogledaj i ovo showbuzz slatkica teškog karaktera 'Ona zna biti prava noćna mora, uništila je svaku svoju vezu'

Holivudska glumica najpoznatija je kao vrckava Penny iz serije "Teorija velikog praska", a privatni život obilježila joj je veza s televizijskim suprugom Leonardom, odnosno glumcem Johnnyjem Galeckim, te brzinski brak s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom, koji joj je ostavio gorak okus u ustima. I dok je s Johnnyjem i dandanas vrlo bliska, za Ryana više ne želi čuti, što je sasvim logično.

Kaley Cuoco Johnny Galecki (Foto: Getty) Kaley Cuoco Johnny Galecki (Foto: Getty) Foto: Getty

Podsjetimo, Ryan se u njezinu vilu doselio doslovno nakon prvog spoja, zaprosio ju nakon samo tri mjeseca, a par se vjenčao nakon svega šest mjeseci. U braku su bili 20 mjeseci. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.

No pravi šok uslijedio je tek nakon podnošenja zahtjeva za razvod, kada je dotični zatražio alimentaciju od bivše supruge. Iako glumica nema nikakvih financijskih problema, nije joj padalo na pamet bogatstvo dijeliti sa suprugom, pa ga je natjerala da potpiše predbračni ugovor. Tenisač je ipak izašao u plusu jer mu je dala 165 tisuća dolara za "posljednji pozdrav", platila mu je troškove dvojice privatnih trenera u iznosu od 195 tisuća dolara te je smio zadržati sve darove.

Kaley Cuoco bivši muž (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco bivši muž (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Moj bivši dečko u potpunosti mi je uništio značenje riječi 'brak' i on je kriv za razvod jer to nije bila osoba u koju sam se zaljubila. Udala sam se za čovjeka koji se u potpunosti promijenio te sam mislila kako se više nikada neću udati", jednom je prilikom izjavila Kaley, koja se za tenisača udala na Novu godinu u ružičastoj vjenčanici, a ubrzo je dala i istetovirati taj datum, koji je kasnije pretvorila u divovskog kukca s krilima.

Kaley Cuoco tetovaza (Foto: Instagram) Kaley Cuoco tetovaza (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Međutim, prošlog vikenda Kaley se ipak ponovno udala za Karla Cooka, pripadnika bogate njujorške obitelji i velikog ljubitelja konja i jahanja baš poput nje, s kojim je u sretnoj vezi još od 2016. godine. Karl je pred nju kleknuo početkom godine na njezin 32. rođendan, a njezino uzbuđenje i suze zabilježio je kamerom te podijelio na svom profilu na Instagramu.

 

A post shared by Karl Cook (@mrtankcook) on

Ovoga puta Kaley se udala u bijelom u konjušnici u blizini San Diega, i to u dva izdanja - u vjenčanici s biserima i plaštom koju potpisuje Reem Acra te čipkastom kombinezonu s dubokim dekolteom koji potpisuje dizajner Tadashi Shoji.

 

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

A post shared by @ normancook on

 

A post shared by @normancook on

Čestitamo!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene