obitelj se širi!

Doris Pinčić Guberović potvrdila da čeka treće dijete: ''Točno je, svi se radujemo još jednom malom biću''

Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić i Davor Guberović PR 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 6 Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 2 Doris Pinčić - 3 Doris Pinčić - 1 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 15 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 14 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 13 +11 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 12 Galerija

Doris Pinčić Guberović otkrila je da je trudna sa svojim trećim djetetom, a ona i novi suprug Davor Guberović jedva čekaju prinovu.

Doris Pinčić Guberović potvrdila je sretne vijesti o kojima se već jednom prije šuškalo.

Pogledaj i ovo Doris Pinčić i Davor Guberović Dugo ga je tajila Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

Za Gloriju.hr otkrila je kako je istina da je trudna sa svojim trećim djetetom, koje čeka s novim suprugom Davorom Guberovićem.

''Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće'', rekla je za Gloriju.hr.

Doris je sada u drugom tromjesečju, a o trudnoći se šuškalo i prije nekoliko mjeseci, kad je voditeljica i glumica rekla da to nije istina.

''Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja prema mojoj obitelji i djeci'', kratko je rekla Doris u listopadu prošle godine.

Sudbonosno da novom partneru Davoru Guberoviću izrekla je u studenom prošle godine, a par je odradio intimno vjenčanje kod matičara u Zagrebu. Vezu su potvrdili početkom 2022. godine.

Daruvarčanin Davor radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, a spojila ih je ljubav prema planinarenju te su se zajedno prošle godine popeli na Kilimandžaro. Doris iza sebe ima brak s glazbenikom Borisom Rogoznicom, s kojim ima i dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu.

Boris i Doris bili su u braku od 2011. do 2020. godine, a o razlozima razvoda nikada se nisu oglasili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene