hvalili se isklesanim tijelima

Ipak je shvatio da ne može bez 24 godine mlađe ljepotice za koju se šuškalo da mu je uništila brak

David Guetta i Jessica Ledon - 6 David Guetta i Jessica Ledon - 6 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 4 David Guetta i Jessica Ledon - 5 David Guetta i Jessica Ledon - 6 David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta David Guetta David Guetta David Guetta +14 David Guetta Galerija

David Guetta i Jessica Ledon prekinuli su šuškanja i novim fotografijama s plaže potvrdili da ipak nisu prekinuli dugogodišnju vezu.

David Guetta i Jessica Ledon viđeni su kako uživaju u toplom vremenu na plaži u Miamiju. Dvojac je šetao ruku pod ruku do ležaljki i suncobrana, a potom su u kupaćim kostimima ležali jedno pokraj drugog i izmjenjivali nježnosti.

Pogledaj i ovo David Guetta i Jessica Ledon nitko nije znao Šuška se da mu je 25 godina mlađa ljepotica uništila brak, a sada su iznenadili velikim novostima!

Zgodna Jessica krala je svu pažnju u minijaturnom kupaćem kostimu, a njezinoj ljepoti, čini se, nije mogao odoljeti ni slavni DJ, koji je ipak shvatio da ne može bez nje.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine šuškalo se kako je par prekinuo nakon sedam godina veze. Navodno je svatko otišao svojim putem, a od početaka njihove veze šuškalo se kako je upravo Jessica bila uzrok raspada Davidova braka s bivšom suprugom Cathy Lobe, s kojom ima sina Elvisa i kćer Angie.

Činilo se kako Davidova i Jessicina ljubav iz godine u godine postaje sve veća i da im razlika od 24 godine ne predstavlja nikakav problem, no njima blizak izvor potvrdio je kako smatraju da više nisu jedno za drugo.

Prije godinu dana objavljeno je kako je David svojoj ljepotici poklonio prsten obećanja umjesto zaručničkog prstena jer više ne vjeruje u brak. On se, naime, od svoje supruge Cathy Lobe sporazumno razveo 2014. godine nakon 22 godine braka, a prsten koji je bio dao Jessici simbolizirao je njegovu ljubav i predanost njoj. Glasine o zarukama pojavile su se 2018. godine nakon što je na Jessicinoj ruci uočen blistavi dijamant.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj - 2 Ana Čagalj - 3 Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj - 4 +21 Joško i Ana Čagalj - 3 Celebrity Jolina supruga u opako seksi kombinezonu zasjenila njegov rođendanski party, veliki prorez ispod grudi posebno je zanimljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene